Serie A: Såret Napoli-hold får tiltrængt udesejr mod Lazio


Lazio 2.65 Uafgjort 3.30 Napoli 2.55 (Kickoff mandag 21:00)


Der er en del uro omkring Lazio i øjeblikket. På grund af optøjerne før Europa League-kampen i Warszawa torsdag befinder 22 Lazio-tilhængere sig stadig i Polen, hvor de bliver tilbageholdt af myndighederne.

Samtidig forstærkes rygterne om, at træner Petkovic overtager tjansen som schweizisk landstræner fra juli næste år, når VM i Brasilien er overstået. Så er spørgsmålet, om Petkovic bliver i Lazio sæsonen ud, eller om han smutter eller ligefrem bliver smidt på porten. Mulige erstatninger? Di Canio er blevet nævnt som et trænernavn, der utvivlsomt vil blive taget god imod af Lazio-tilhængerne.

Man glemmer næsten, at der rent faktisk skal spilles en fodboldkamp mandag aften på Stadio Olimpico mod Napoli, hvor hjemmeholdet fortsat må undvære tyske Klose. Efter sejren over Legia Warszawa, der sikrede Lazio avancement i Europa League, er Petkovic nødt til at stille med et angreb bestående af Perea, der nok foretrækkes frem for Floccari, samt Candreva og Lulic på kanterne.

Napoli er et såret mandskab, der har tabt de seneste tre kampe (Serie A og Champions League) mod Juventus, Parma og senest Dortmund. Benitez' tropper må ikke miste kontakten med toppen af tabellen, efter at situationen i Europa ser meget sort ud.

Spanieren må undvære Hamsik, der erstattes af Pandev. Callejon spiller på højrefløjen, mens Insigne (billedet herunder) ligger til venstre. Helt fremme spiller Higuain, der ikke har scoret i ligaen siden 22. september, hvor han lavede sejrsmålet mod Milan på San Siro.

Lazio og Napoli er to klubber, der er vanskelige at stole på i øjeblikket, men Benitez har de våben, der kan gøre ondt på hjemmeholdet - især hvis Higuain får hul på bylden, og Pandev er i stand til at levere mere, end han har gjort hidtil i sæsonen i rollen som erstatning for Hamsik. Vi satser på 2-tallet til odds 2.55.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!