Serie A: Selvtillidsfyldte Inter begynder sæsonen med sejr i Torino


Cesena - Parma (Kickoff søndag 20:45)

Den store nedrykningsfavorit, oprykkerholdet Cesena, har haft svært ved at finde nye spillere i løbet af sommeren og må starte sæsonen med et tricky lokalderby. Parma har dog mistet én af sine nøglespillere siden sidste sæsons sjetteplads i form af Marco Parolo, der er skiftet til Lazio. Amauri skulle angiveligt også være på vej væk - til Udinese.

Antonio Cassano misser sandsynligvis kampen på grund af en skade, og det kan betyde, at udeholdet må undvære sine tre topscorere fra sidste sæson. Måske har Cesena alligevel en chance.

Uafgjort til odds 3.40 

 

Genoa - Napoli

Kan Napoli samle sig selv op fra gulvet efter den skuffende exit på tærsklen til Champions League? Det bliver helt sikkert ikke nemt. Folk som Gonzalo Higuain gjorde det meget klart, hvor meget der sættes pris på at spille med i Europas stærkeste klubturnering, og der er folk, der spekulerer i, om onsdagens nederlag kan være begyndelsen til enden for træner Rafael Benitez.

Det er dog det ideelle tidspunkt at møde Genoa, derendnu en gang har lavet en stor udskiftning af truppen denne sommer. Efter to kampe mod Athletic Bilbao står Napoli nu over for et hold, der gør væsentlig mindre modstand.

Udesejr til odds 2.00

 

Palermo - Sampdoria

Af de tre nyoprykkere bliver Palermo af de fleste betragtet som det mandskab, der har bedst muligheder for at overleve. Sicilianerne dominerede Serie B sidste sæson, men har mistet Kyle Lafferty til Norwich og meget vel også snart kan vinke farvel til angrebsmakkeren Abel Hernandez, der rygtes på vej til Hull.

Med 0-3-lussingen på hjemmebane til Modena i pokalturnering sidste weekend kan holdets forberedelser ikke siges at have været ideelle, og de lyserøde kan stå foran en svær start på kampagnen.

Udesejr til odds 3.40

 

Sassuolo - Cagliari

18 måneder efter at hans comeback i Roma blev afsluttet, har Zdenek Zeman fundet vejen tilbage til den bedste italienske række som træner i Cagliari. Klubbens fans må se frem mod sæsonen med en blanding af begejstring og nervøsitet. Hvor Zeman er, bliver der som regel scoret masser af mål, men det ender ikke altid med sejr til hans hold.

Med Domenico Berardi og Simone Zaza - det unge par, der lavede 25 ligamål i sidste sæson - i Sassuolos tremandsangreb vil enhver fejl i Cagliaris angreb sandsynligvis blive straffet. På samme tid vil hjemmeholdet nok ramle ind i et par kraftfulde kontraløb.

Over 2.5 mål til odds 1.67

 

Torino - Inter

Sæsonen er allerede blevet skudt i gang på fin vis for de to klubber, der hver især gik videre til Europa Leagues gruppespil torsdag aften, men Torinos fejringer blev dæmpet noget på grund af tvivlen angående Alessio Cercis fremtid. Det er ikke usandsynligt, at angriberen bliver i klubben i dette transfervindue, men han forventes ikke at spille søndag aften på grund af den intense spekulation angående hans fremtid.

Inter er derimod fyldt med selvtillid efter den samlede 9-0-ydmygelse af islandske Stjarnan FC. Nerazzurri ligner en interessant outsider til titlen i denne sæson, og jeg forventer, at de viser klassen her.credentials here.

Udesejr til odds 2.45

 

Udinese - Empoli

En ny æra begynder for Udinese, der har skiftet Francesco Guidolin ud med Andrea Stramaccioni på trænerbænken. Den tidligere Inter-træner har en god chance for at komme godt fra land mod nyoprykkerne fra Empoli, der mangler den ene halvdel af sin foretrukne angrebsduo i form af Massimo Maccarone, som fortsat er på vej tilbage efter en lårskade.

Hjemmesejr til odds 1.73

Husk, at Unibet TV viser samtlige Serie A-kampe!