Serie A: Torino jagter forgæves en sjælden sejr over Juventus


I den tidlige søndagskamp klokken 12:30 mødes Torino og Juventus i Derby della Mole. Værterne er på jagt efter den første sejr over ærkerivalen i 18 år, mens Bianconeri har brug for alle tre point til topstriden i Serie A.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Ventura stiller op i en 3-5-2-formation, der har givet de rødklædte spillere gode resultater i begyndelsen af sæsonen. I angrebet spiller Cerci, der er topscorer i Serie A sammen med Giuseppe Rossi med fem mål, og Immobile.

Juve-træner Conte vil ikke rotere meget forud for midtugekampen mod Galatasaray, men der bliver plads til Giovinco ved siden af Tevez i angrebet. Marchisio er blevet klar igen efter sin skade og forventes at starte, mens Pirlo kan puste ud på bænken.
 

Form

Torino har som sagt fået en flot sæsonstart; på hjemmebanen har holdet slået Sassuolo 2-0 og spillet uafgjort mod Milan og Verona (begge kampe endte 2-2).

Juventus har endnu ikke fundet topformen, og en del af opmærksomheden vil allerede være fremme ved den vigtige Champions League-kamp mod Galatasaray onsdag aften i FC Københavns gruppe.
 

Tidligere indbyrdes opgør

Torino har ikke vundet et derby i 18 år og har ikke scoret mod Juventus siden 26. februar 2002, da kampen endte 2-2.
 

Odds & vurdering

Juventus er klar favorit med odds 1.48, mens en hjemmesejr til Torino kaster odds 7.50 af sig. Uafgjort ligger i odds 4.10. Vi tror ikke, at Torino vil være i stand til at bryde den mangeårige forbandelse, men vi tror, at Venturas tropper scorer, ligesom Contes drenge gør det. Vi satser derfor på, at begge hold scorer til odds 2.06.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet