Serie A: Velspillende romere jagter førstepladsen i Parma


Parma 3.10 Uafgjort 3.30 Roma 2.35 (Kickoff mandag 20:45)


Mandag aften afsluttes tredje spillerunde i Serie A, når Roma og træner Garcia har muligheden for at komme op på siden af Napoli i toppen af tabellen. Parma derimod er begyndt noget sløvt og håber på at kunne udnytte hjemmebanefordelen.
 

Seneste indbyrdes opgør

Donadoni stiller op i en 3-5-2-formation, og eftersom Paletta er ude, er det Felipe, der spiller rollen som den centrale forsvarsspiller med Benalouane og Lucarelli på hver sin side. I angrebet bliver der plads til Cassano ved siden af Amauri.

Garcia kommer til Parma i den klassiske 4-3-3-formation med Totti (hans kontraktforlængelse ventes at blive offentliggjort i løbet af ugen) som central angriber mellem Gervinho og Florenzi.
 

Form

Donadoni har forhåbentlig hanket op i sit hold. Efter den viljeløse indsats i premierekampen i egen hule mod Chievo (0-0) tabte Parma 1-3 til Udinese. Parret Cassano-Amauri har endnu ikke gjort nævneværdigt væsen af sig, men kampen mandag aften kan være den perfekte lejlighed til at råde bod på dette.

Giallorossi har oplevet en anderledes positiv indledning på denne sæson. To kampe mod henholdsvis Livorno og Verona har kastet seks point af sig, fem scoringer og nul indkasserede mål. Romerne spiller god fodbold, og med tre point i mandagskampen vil Roma gå ind til derbyet mod Lazio på søndag som førerhold i Serie A.
 

Tidligere indbyrdes opgør

I de tidligere 24 indbyrdes opgør i Parma har værterne vundet otte gange (den seneste sejr, 3-2, kom i sidste sæson), seks er endt uafgjort, mens Roma har taget sejren hele 10 gange.
 

Odds & vurdering

Roma er udebanefavorit med odds 2.35, men uafgjort til odds 3.30 ser også interessant ud. Det kan meget vel blive en kamp med mere end 2.5 mål til odds 2.05. Man kunne også overveje et spil på, at begge hold scorer til odds 1.68.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet