Serie A: Verona kommer ned på jorden igen i Rom


Roma 1.35 Uafgjort 4.50 Verona 9.00 (Kickoff søndag 18:00)

Jamen, så farvel da, Erik Lamela. Og goddag, Adem Ljajic. Det har været en uge med blandede følelser for Roma, der har solgt en spiller med enormt potentiale, men samtidig har erstattet ham med en anden én af slagsen. Ljajic er slet ikke så langt i sin udvikling, men viste i sidste halvdel af den forgangne sæson, hvad han er i stand til at præstere, da han scorede 10 mål for Fiorentina i sæsonens sidste fem måneder.

Han bliver sandsynligvis indlemmet i Romas trup denne weekend, men det vil være en overraskelse at se ham i start-11'eren allerede. Rudi Garcias mandskab klarede sig trods alt fint uden Ljajic og Lamela, da holdet vandt 2-0 i Livorno i sidste weekend. Hjemmesejren er det åbenlyse valg, selvom den kun giver odds 1.35.
 

Milan 1.42 Uafgjort 4.50 Cagliari 8.00 (Kickoff søndag 20:45)

Adriano Galliani tager ikke imod transferråd fra tilhængere. "[Alessandro] Matri: Nej tak!", stod der på et banner, der blev foldet ud på San Siro under Milans Champions League-kamp mod PSV onsdag aften. Dagen efter skrev Galliani kontrakt med Matri alligevel. Dermed bliver Matri genforenet med sin tidligere træner Massimiliano Allegri. Skæbnen vil, at weekendens modstander er Cagliari - klubben hvor de to arbejdede sammen i sin tid.

Matri kan komme til at spille en rolle søndag, hvor de nye holdkammerater nok er lidt slidte efter midtugens anstrengelser. Uanset hvad bør Milan vinde kampen. Sats på, at Rossoneri fører ved pausen og ved slutfløjtet til odds 2.10.
 

Atalanta 2.15 Uafgjort 3.25 Torino 3.60

Stefano Colantuono sagde nogle kloge ord i den forgangne uge. "Hvis ikke du scorer mål", sagde Atalanta-træneren og fortsatte: "Så vinder du ikke fodboldkampe".

Så sandt som det er sagt, selvom det er værd at bemærke, at hans hold scorede mod Cagliari i weekenden og tabte alligevel. Ja, rent faktisk har holdet ikke vundet i sine seneste otte kampe, hvis man tæller sidste sæson med. Torino derimod har ikke vundet en udekamp siden januar. Sats på X'et til odds 3.25.
 

Bologna 2.35 Uafgjort 3.20 Sampdoria 3.20

Begge hold tabte i sæsonpremieren, hvilket dog ikke kan være kommet meget bag på dem. Bolognas modstander var trods alt de forsvarende sølvvindere fra Napoli, mens Samp tog imod mestrene, Juventus.

Så er denne weekends kamp vigtigere; de to klubber kan nemlig meget vel ende som nedrykningsrivaler. Sampdoria er uden forsvarsspilleren Paolo Castellini, efter at han fik rødt kort i sidste uge, mens Bologna er uden den slags problemer. Læg dertil hjemmebanefordelen, og vi har et Bologna-hold, der bør vinde.
 

Catania 2.80 Uafgjort 3.25 Inter 2.60

Massimo Moratti hævder hårdnakket, at han endnu har gennemført et salg af Inter. Han er langt fremme i forhandlingerne med den indonesiske forretningsmand Erik Thohir, men insisterer på, at bestyrelsesmødet torsdag ikke bliver hans sidste. "Aftalen med Thohir kan stadig ende hvor som helst", siger han. "Måske vil vi styre klubben sammen".

Ikke desto mindre har man fornemmelsen af, at der vil ligge en aftale klar, når transfervinduet er smækket i. I den kommende weekend er der landskampspause, hvilket øger sandsynligheden for, at søndagens kamp er hans sidste som eneejer af Inter. Hvis man kan bruge statistik til noget, så har vi en underholdende kamp i vente: Kun én gang ud af de seneste otte udgaver af dette opgør er der blevet lavet færre end tre mål. Over 2.5 mål giver odds 2.10.
 

Genoa 4.00 Uafgjort 3.30 Fiorentina 2.00

Fiorentina sneg sig videre til Europa Leagues gruppespil torsdag efter et 0-1-nederlag på hjemmebane til Grashopper. Vincenzo Montella havde lavet fire ændringer i startopstillingen i forhold til det hold, der havde vundet 2-1 i Schweiz. Holdet har muligvis haft et halvt øje på søndagens udekamp i Genoa. Med blot tre dages hvile kan der være en vis træthed at spore, men Genoa er stadig et dårligt hold, der har mistet sin topscorer i løbet af sommeren. Udesejr.
 

Sassuolo 2.00 Uafgjort 3.40 Livorno 3.90

Efter at være rykket op sammen fra Serie B skød både Sassuolo og Livorno sæsonen i gang med 0-2-nederlag. Begge klubber finder muligvis optimisme i, at der venter en kendt modstander, men værterne vil også være bevidst om, at der kræves tre point fra en kamp som denne.

Den nyindkøbte Ezequiel Scheloto vil styrke Sassuolos offensiv og levere større støtte til spydspidsen Simone Zaza. Til odds 2.00 ligner 1-tallet den rigtige vej at gå.
 

Udinese 2.10 Uafgjort 3.20 Parma 3.80

Serie A-sæsonen er kun en uge gammel, men Udineses sæson er allerede en måned gammel. Den begyndte den 1. august med en Europa League-dyst mod Široki Brijeg. De to kampe blev vundet samlet med 7-1, men siden da har holdet ikke vundet. Slovan Liberec blev endestationen i playoffrunden, og i den forgangne weekend tabte de sorthvide 1-2 i Rom til Lazio.

Udinese bør kunne gøre det bedre; i modsætning til de tidligere år hvor tre eller flere stjerner blev solgt samtidig, har den vigtigste afgang denne sommer været midterforsvareren Mehdi Benatia, der godt nok var en talentfuld én af slagsen. I Antonio Di Natale og Luis Muriel har holdet en af de mere potente angrebsduoer i ligaen. Udinese er normalt et stærkt hjemmehold, og jeg tror, at de vinder opgøret, men set ud fra et bettingperspektiv vil jeg hellere satse på over 2.5 mål til odds 2.10.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet