Serie A: Verona og Inter leverer målrig lørdagskamp


Verona 3.60 Uafgjort 3.35 Inter 2.15 (Kickoff lørdag 20:45)


Lørdag aften mødes to italienske klubber i et opgør på Bentegodi, hvor der er vigtige point på spil i kampen om en plads i Europa. Værterne Hellas Verona har for længst sikret sig overlevelse i den bedste italienske række, og nu sigter klubben mod et mål, meget få havde regnet med, at klubbens kunne komme i nærheden af i denne sæson. Inter derimod kan i tilfælde af en sejr overhale Fiorentina på fjerdepladsen for en stund.

Gialloblù har ikke vundet i deres seneste to kampe (én uafgjort og ét nederlag), men det er hjemme på Bentegodi, at holdet har hentet sine point i denne sæson. Otte sejre er det blevet til på eget græs, mens to kampe er endt uafgjort, og fire er tabt. Mandorlinis mandskab har dog ikke vundet foran eget publikum i de seneste fem forsøg.

Hjemmeholdet må klare sig uden den skadede Hallfredsson, der netop har forlænget sin kontrakt til 2017, men i angrebet er Luca Toni og de to offensive midtbanespillere Jankovic og Iturbe klar til at gøre ondt på gæsterne fra Milano.

Inter er ubesejret i de seneste fem ligakampe, og lørdag aften vil Nerazzurri gøre alt for at overhale Fiorentina, der pt. kun har ét point mere i tabellen. Juan Jesus er i karantæne, mens Samuel, der netop er vendt tilbage fra en skade, starter på bænken. De forsvarsspillere, der holdt buret rent i søndags mod Torino, får dermed endnu en chance for at vise deres værd.

I angrebet bliver der plads til Palacio, der i den forgangne uge forlængede sin kontrakt til 2016, og Icardi, og Hernanes forventes ligeledes at starte inde, efter at brasilianeren ser ud til at være kommet sig helt oven på den skade, der har plaget ham. Inter har vundet fire udekampe, spillet fem uafgjort og tabt fire.

I det omvendte opgør vandt Inter 4-2 på San Siro, og vi forventer mål lørdag på Bentegodi. Mål til begge hold giver odds 1.68, mens over 2.5 er sat til odds 1.85.


Klik her for at følge vores dækning af Serie A på Blog.unibet.com!