Serie A: Verona snupper point fra Inter lørdag aften


Sampdoria 2.20 Uafgjort 3.20 Atalanta 3.60 (Kickoff lørdag 18:00)

Det har været alt eller intet for Atalanta indtil videre i denne sæson med fire sejre og fire nederlag i klubbens seneste otte kampe. Sampdoria ha´vde derimod ikke prøvet at vinde siden sin 2-1-sejr i Livorno sidste weekend. Men mens Blucerchiati ser ud til at være på rette spor, så må Atalanta undvære de skadede Stefano Lucchini og Giacomo Bonaventura. Jeg tror på 1-tallet til odds 2.20.

Inter 1.50 Uafgjort 4.35 Verona 6.50 (20:45)

Ikke engang de mest optimistiske Verona-tifosi kunne have forudset, at Hellas ville ligge foran Inter efter otte runder. Især ikke hvis du havde fortalt dem, at Nerazzurri selv ville ligge nummer fem. "Vi har i høj grad overgået vores egne forventninger", siger Verona-træner Andrea Mandorlini. "Men samtidig vil jeg mene, at vi fortjener det".

Det gør Verona nemlig, og spillere som Jorginho, Juan Iturbe og Luca Toni har vist deres værd som stjerner i denne sæson. Verona er gået efter sejren i hver eneste kamp, selvom Mandorlini, der altid har været fan af Inter, tidligere på ugen jokede med, at han ville være glad for en uafgjort. Jeg foreslår, at man satser på Verona på dobbeltchancen til odds 2.60.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!