Serie A: Vrede tifosi truer Sampdoria-spillere forud for udekamp mod Cagliari


Cagliari 2.15 Uafgjort 3.20 Sampdoria 3.40 (Kickoff 18:00)

Samp vil muligvis være glad for at skulle spille på udebane i denne weekend. Humøret blandt klubbens tifosi er kulsort efter sidste søndags 0-3-ydmygelse mod byrivalen, Genoa, og en gruppe Ultras krævede - og fik - et møde med træner Delio Rossi, mens en anden fraktion kom med et langt statement, hvori de advarede spillerne: "Det gode liv er slut for jer. Fra nu af vil vi konstant være til stede for at sikre, at I arbejder hårdt".

Rossi har eksperimenteret med nye formationer til træning denne uge og kan tænkes at forsøge sig med en ny 3-4-2-1'er i en kamp, hvor gæsterne jagter den første sejr i sæsonen. Men Sampdoria har ikke slået Cagliari siden 2008 og har ikke vundet på fremmed græs siden januar. Sats på, at Cagliari tager alle tre point til odds 2.15.
 

Chievo 2.75 Uafgjort 3.20 Udinese 2.55

Da kampprogrammet blev offentliggjort, lignede dette opgør et udmattende et af slagsen for Udinese, der skulle have spillet Europa League torsdag aften. Men holdet fra Friuli er allerede blevet ekspederet ud af Europa af Slovan Liberec.

Det resultat var kendetegnende for en alt i alt skuffende start for et Udinese-hold, der på trods af Luis Muriels tekniske kvaliteter stadig er for afhængig af Antonio Di Natales målnæse. Chievo er et svagt hold, der står foran en lang sæson, men Udinese har ikke været gode på udebane under træner Francesco Guidolin. Uafgjort giver god spilværdi til odds 3.20.
 

Genoa 1.80 Uafgjort 3.40 Livorno 4.50 (20:45)

Mens Sampdoria kæmper for at finde moral igen efter derbynederlaget, har Genoa det modsatte problem: Spillerne skal forsøge at holde begge ben på jorden. Enhver udmelding fra træner Fabio Liverani i den forgangne uge har fulgt det samme spor: "Ja, de var stort at vinde derbyet, men kan vi ikke snart begynde at tænke på Livorno?".

Han gør også klogt i ikke at undervurdere modstanderen. Livorno har vundet to ud af sine tre kampe, siden klubben rykkede op fra Serie B, mens Genoa tabte begge sine kampe inden derbyet. Uanset hvor vigtig den sejr var, er jeg overrasket over at se værterne med så lavt et odds. Jeg kan godt lide spillet X2 på dobbeltchancen til odds 1.90.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet