Serie A: Zemans Cagliari og Inzaghis Milan leverer målfest på Sardinien


Zeman er tilbage i manegen

Cagliari stod for lørdagens store overraskelse, da øboerne slog Empoli 4-0 på udebane. Brasilianske Avelar scorede to gange, mens Sau og Ekdal hver satte ét mål i kassen. Ligesom i 4-1-sejren over Inter for fire uger siden kom alle målene før pausen. Man kan vist roligt sige, at den rutinerede ræv Zdenek Zeman (husker I Foggia i årene 1989-1994?) har sat sit præg på Cagliari.

Som alle hold trænet af Zeman spiller Cagliari 4-3-3. Forsvaret tillægges ikke altid den store betydning, og med et ungt, talentfuldt hold svinger præstationerne naturligvis voldsomt. Men klubben fra Sardinien har gang i noget spændende; den tidligere Inter-spiller Criestig er et interessant bekendtskab, der har spillet i anfører Daniele Contis fravær. Ibarbo er et andet navn, vi bør skrive bag øret, og selvom den 24-årige angriber af og til med rette anklages for at virke uinteresseret, så oser den colombianske landsholdsspiller af kvalitet.

Hjemmehold uden hjemmesejr

Mens Cagliaris udebaneform har været habil i denne sæson (2-1-2), så har det ikke set godt ud på eget græs (0-1-2). Måske det vil ændre sig fremover? Efter at have spillet foran 5-6.000 tilskuere på grund af ombygningen af Stadio Sant'Elia ventes der hele 16.000 mennesker til kampe mod AC Milan onsdag aften.

Gli Isolani har i skrivende stund ingen skader eller andet, der bør volde Zeman problemer.

LÆS MERE: I Genova mødes Genoa og Juventus. Vi er klar med den vigtigste statistik!

Milan tager forsigtige skridt fremad

Milan måtte tage til takke med 1-1 i hjemmekampen mod Fiorentina søndag aften. Nigel de Jong bragte Rossoneri foran efter 25 minutter og med en sejr ville Milano-klubben være klatret op på tredjepladsen - noget som gæsterne dog effektivt satte en stopper for, da Josip Ilicic stod bag udligningsmålet efter pausen.

Det er imidlertid få Milan-supportere, som klager; den foregående sæson under den nuværende Juventus-træner, Allegri, husket stadig, og i den forstand anses Inzaghi for at være en redningsmand, selvom sjettepladsen, hvor Milan befinder sig netop nu, er under klubejer Silvio Berlusconis værdighed.

Menez spillede fra start mod Fiorentina, mens Torres sad på bænken. Det kan ende med et farvel til Milan for spanieren, og umiddelbart går rygterne på, at han er på vej til Roberto Di Matteos Schalke 04.

Målfest i vente

Cagliari kan banke kasser ind på stribe, men har straks sværere ved at forsvare sig. Øklubben er netop nu i bedre stand end længe og er pt. det mest scorende hold i Serie A med 17 mål. Hvor pointene havner i onsdagens kamp, tør vi ikke gætte på, men at det bliver målrigt, er vi mere sikre på.

Spilforslag:
Sats på, at begge hold scorer til odds 1.55
Sats på over 3.5 mål til odds 2.80

LÆS MERE: Følg vores ugentlige blog om italiensk fodbold, Fra Alperne til Etna, på Twitter!