Transfersnak: Hvor skal Edinson Cavani hen?


Der er noget tiltrækkende over Edinson Cavani. Måske er det det lange hår. Måske er det de kindben. Måske er det det faktum, at han fejlagtigt blev opkaldt efter manden, der opfandt lyspæren.

Sandsynligvis er det dog fordi, han er god til at spille fodbold. Som i latterligt god til at spille fodbold. Uruguayaneren har lavet over 100 Serie A-kasser over de seneste fem sæsoner - en del af dem fra dengang, han spillede for bundholdet Palermo. Det kommer næppe som en overraskelse, at Cavani, der er blevet en tilhængerfavorit i Napoli, er omdrejningspunkt for en masse transfersnak denne sommer.

Favorit til at få hans underskrift er Chelsea (3.00). Europa League-vinderne har en masse penge at spendere, og en ny angriber står højt på indkøbslisten, eftersom hverken Demba Ba eller Fernando Torres imponerede i den forgangen sæson. Ja, rent faktisk går der rygter om, at Torres kan være på vej til Napoli, hvor han i så fald vil blive genforenet med sin landsmand og tidligere Liverpool-træner Rafa Benitez.

Hvis ikke Cavani er fristet af en tilværelse i London, er Manchester City (4.00) en mulighed. Carlos Tevez' og Edin Dzekos fremtid er lige nu ret usikker, så Cavani vil være en fin mand at få indlemmet i truppen hos Blue Moon, selvom den uro, som Roberto Mancinis afsked har skabt, kan være et turnoff for den eftertragtede sydamerikaner.

Real Madrid (5.00) mangler i høj grad angribere i øjeblikket, og der har ikke været meget at smile over på Bernabeu i løbet af de seneste måneder. Paris Saint-Germain (7.00) kan muligvis tilbyde den højeste løn, og det får næsten mundvandet til at løbe, når man tænker på en mulig angrebsduo bestående af Zlatan og Cavani. Barcelona (20.00) og Manchester United (40.00) er outsidere.

Cavani kan naturligvis også vælge at blive i Italien. Hvis han gør det, kan Juventus (10.00), der har vundet mesterskabet to år i træk, sagtens tænkes at være ude efter en angriber som ham. Der er dog også den mulighed, at Napoli (4.00) formår at holde fast i sin største stjerne.


Klik her for at spille på Cavanis næste klub hos Unibet