Tre indkøb der gør Contes Juventus klar til Europa


Juventus satser efter to mesterskaber i træk på Champions League i næste sæson - eller i det mindste på at komme blandt de fire bedste hold i Europa.

For at det skal lykkes, er der brug for en ændring i mentaliteten, men også kvalitetsindkøb, der kan gå ind og fuldende det arbejde, som blev igangsat af Antonio Conte for to år siden. Det har været Conte selv, der har efterspurgt handling i transfervinduet, og nu er det så op til ledelsen at finde ud af, hvornår og hvor man skal handle i løbet sommeren for at skabe et konkurrencedygtigt hold på europæisk topniveau.

Her følger tre af de transferobjekter, Juve overvejer at gå efter:
 

Angelo Ogbonna (Torino)

Det bliver ikke nemt at snuppe ham ud af Torinos hænder - ikke mindst fordi Toros tifosi ikke vil se med milde øjne på et skifte til lokalrivalerne. I den nye sæson i Europa har Juve imidlertid tænkt sig også at benytte andre formationer end den nu klassiske 3-5-2'er; der snakkes om 4-2-3-1 og 4-3-3. Ogbonna er vant til at spille i et forsvar med fire mand og vil derfor være perfekt for Bianconeri. Han er hurtig og disciplineret, hvilket har gjort ham til landsholdskandidat under Cesare Prandelli. Prisen ligger et sted omkring 110 millioner kroner, hvilket umiddelbart er det, der afholder Juves ledelse fra at komme med et bud på forsvarsspilleren.
 

Stevan Jovetic (Fiorentina)

Som med Ogbonna i Torino vil Fiorentina, der ser ud til at have mistet en smule af sin kærlighed til Jovetic, helst have, at montenegrineren ender i Premier League. Juventus har dog indstillet sigtekornet og er klar over, at angriberen vil passe perfekt ind i Contes taktiske rammer. Jovetic kan både ligge som den ene spiller i en angrebsduo og som offensiv fløj i en 4-3-3-formation, men Fiorentina vil have små 225 millioner kroner i kolde kontanter.
 

Gonzalo Higuaìn (Real Madrid)

Efter sæsonens sidste kamp (mod Osasuna) sagde han det selv: "Min tid i Madrid er forbi, og nu er jeg på jagt efter et nyt eventyr som professionel. Ja, jeg ved det godt. Interessen fra Juve er stor, men der er endnu ikke noget konkret på bordet". Ligesom med Jovetic taler vi i Higuains tilfælde om et prisskilt på omkring 225 millioner kroner, og klubber som Arsenal og PSG skulle efter sigende også være på sporet af argentineren, der ikke desto mindre ville falde på et tørt sted i Torino-klubben.
 

Klik her for at spille på, hvor de enkelte spillere havner i sommerens transfervindue