Er Kristian Bak den mest seriøse fodboldspiller i dansk fodbold?


Du kender ham som den skaldede hævner med de hårde tacklinger - generalen hos FC Midtjylland, Kristian Bak. Vi satte os for nyligt for at undersøge, om Kristian Bak er den mest seriøse mand i dansk fodbold.

Hvis du deler vores umiddelbare indtryk, bliver du måske skuffet. Selvom Kristian Bak er en meget seriøs mand på banen, så viser det sig at han både kan grine af en nedfalden pressevæg og endda overtales til at spille i lyserøde fodboldstøvler.

Spørger man Kristian Bak selv, hvor han ligger på en yderst fiktiv seriøsitetsskala fra 1 til 10, bliver det en solid 8’er. Som 30-årig har han nemlig ikke længere tid til for meget sjov og ballade. Der er dog stadig tid til humor og her er det blandt andet vores lidt utraditionelle interviewspørgsmål, der kan få Kristian Baks lattermuskler i gang.

Da vi spurgte Bak om, hvem der er den sjoveste spiller på FC Midtjyllands hold, var der igen tvivl: Kolja Afriyie - manden som Kristian Bak har døbt Spejlægget. Afriyie lever, ifølge Bak, i sin helt egen verden, og er han i en presset situation, slår han over i mærkelige udbrud på halvt tysk og halvt dansk.

Vi bad hernæst Bak om en objektiv sammenligning mellem ham selv og legenderne Jaap Stam og David Beckham. Her fortæller Kristian, at han er brutal som Jaap Stam, men at han selvfølgelig sparker som Beckham. Udseendemæssigt må han dog nok erkende, at hans Beckham-hår blev efterladt i ungdommen, og at han nu er skaldet som Jaap Stam. Det må hermed blive en 50/50.

Kristian Bak kan som en af de eneste i moderne fodbold prale af at være blevet ramt af en pressevæg. En pressevæg vejer 20-30 kilo, men heldigvis overlevede Kristian Bak uden varige mén. På spørgsmålet om, hvorvidt situationen var mest irriterende eller komisk, kan Bak sagtens grine af overraskelsen, om end det havde været noget sjovere, hvis FCM ikke havde tabt Superliga-kampen mod AaB, der blev spillet lige op til interviewet.

Når Kristian Bak spiller kamp, så tager han opgaven seriøst og er derfor også umiddelbart forbeholden over for at spille i lyserøde fodboldstøvler. En kamp spilles i sort eller hvidt fodtøj, men han er på den anden side heller ikke blevet præsenteret for andet. Havner der pludselig et par lyserøde fodboldstøvler i postkassen fra Unibet, så lover Kristian Bak, at han selvfølgelig nok skal give det en chance. Herudover kan vi lade jer vide, at Kristians yndlingsfilm er komedien Dum & Dummere
 


Unibet giver pt. odds 3.50 på FC Midtjylland som top-3-hold i den kommende sæson. Klik her for at spille med