Hobro nedkæmper rystet FC Nordsjælland-hold i lørdagskampen


Både Hobro og FC Nordsjælland sukker efter sejr, når to af Superligaens mest formsvage mandskaber tørner sammen i lørdagskampen. Som oddsene indikerer, er der lagt op til et ganske tæt opgør mellem de blågule oprykkere fra HIK og et svækket FCN-mandskab, der blot har fået én sejr i henholdsvis 12 og 9 ligakampe. Jævnbyrdigheden understreges af det faktum, at klubberne spillede 0-0 i det hidtil eneste indbyrdes møde i august.

Blot fire point skiller klubberne i tabellen, men det er bl.a. disse fire points forskel, der gør, at HIK regnes for potentiel nedrykker, mens de fleste eksperter spår FCN et forår midt i Superligaen. Mens hjemmeholdets sæson kan deles op i en succesfuld begyndelse og en elendig fortsættelse, er FCN et af de hold, der er sværest at blive klog på i Superligaen. Det ene øjeblik besejrer man Brøndby 2-0 for det andet at tabe 0-3 til Randers FC.

Mens 0-3-nederlaget på hjemmebane gjorde ondt på Farum-klubbens stolthed, var HIK's 0-1-nederlag til SønderjyskE af en noget anden karakter, eftersom gæsterne fra Nordjylland indtil de døende minutter troede, at de ville få et point med hjem. Begge typer nederlag kan være svære at ryste af sig, men Ólafur Kristjánssons FCN ligner pt. det mest sårede og forvirrede hold af de to.

LÆS MERE: Se Hvor Dit Hold Befinder Sig På Vores Formbarometer!

Fem scoringer i otte udekampe er skidt læsning for FCN-tilhængere, og selvom syv indkasserede mål på fremmed græs bestemt er godkendt, så har holdets defensiv generelt været meget ustabil i denne sæson og har lukket flest mål ind af alle top-8-klubberne (23). Det lover ikke godt for Tigrene, der desuden må undvære et par karantæneramte nøglespillere mod HIK's fysisk stærke krigere.

Det skal blive spændende at se, om Mikkel Thygesen er blevet spillet endnu bedre ind på HIK-holdet, end tilfældet var mod SønderjyskE. Den tidligere BIF-spiller ser ud til at passe fint ind i oprykkernes fysisk og fighterprægede spillestil, og netop det fysiske aspekt er noget, der kan komme til at gøre ondt på gæsterne.

Ingen af holdene kom på tavlen i årets første kamp, og vi tror heller ikke på nogen festforestilling lørdag eftermiddag. Det bliver en kamp, der kommer til at bølge frem og tilbage, men i sidste ende tror vi, at Jonas Dals HIK drager fordel af hjemmebanen og snupper tre vigtige point i kampen for at undgå en retur til 1. Division. Vores resultattip er 1-0 til hjemmeholdet til odds 8.00. En étmålssejr til værterne giver odds 4.35.

Gæsterne har Pascal Gregor og Patrick Mtiliga i karantæne, mens Uffe Bech stadig er skadet.

1, X eller 2?
Sats på, at Hobro vinder kampen til odds 2.45

LÆS MERE: Følg Vores Omfattende Blogdækning Af Superligaen!