Randers får endnu mere at juble over mod håbløse Silkeborg


Det er tredje gang i træk, Randers FC har hjemmebanefordel mod Silkeborg IF, når de to jyske klubber tørner sammen i søndagens tidlige kamp i Superligaen, og hvis man skal følge mønsteret fra de to foregående opgør, så vinder hjemmeholdet 1-0. I det hele taget må man sige, at RFC har haft krammet på SIF de senere år, og vi skal helt tilbage til efteråret 2009 for at finde den seneste sejr til de rødhvide.

Det er dog ikke, fordi de lyseblå kronjyder har kørt SIF de seneste sæsoner; randrusianerne har således vundet med ét overskydende mål i de seneste fire indbyrdes opgør (tre gange 1-0 og én gang 2-1).

Kim Poulsen, der tidligere har været træner i Randers Freja, ser ud til at være kommet på en umulig redningsmission i Silkeborg. Bundproppen tabte 1-3 hjemme mod Esbjerg i årets premiere, og dømt ud fra det opgør ligger der ikke mange point og venter på nedrykningskandidaten, der nok drømmer om at kunne præstere et mirakel som det, søndagens modstander leverede i foråret 2010, hvor overlevelsen blev sikret i sidste spillerunde.

LÆS MERE: Se Hvor Dit Hold Befinder Sig På Vores Formbarometer!

Mens der hænger tunge dommedagsskyer over Silkeborg, så matcher himlen over Randers de lyseblå trøjer, der pryder byens fodboldhold. 3-0 ude over FC Nordsjælland i årets første kamp var en sand magtdemonstration og et vink med en vognstang om, at RFC skal betragtes som favorit til at tage bronzemedaljerne i denne sæson.

SIF har scoret ét sølle mål i sæsonens ni udekampe, hvor det er blevet til ét point for Emil Scheel & Co., og det er ærligt talt svært at forestille sig, hvordan gæsterne skal kunne hamle op med Superligaens bedste defensiv (11 indkasserede mål i 18 kampe). Ser man bort fra FCN-kampen, har RFC ikke scoret overvældende mange mål i sæsonen, men Djiby Fall ser sulten ud, og værterne har Mikael Ishak tilbage fra karantæne.

Trods fravær på to nøglepositioner på midtbanen tror vi ikke, sejren for alvor kommer i fare for hjemmeholdet, der bare bliver bedre og bedre og mere og mere solidt under Colin Todd. Vi satser på endnu en 3-0-sejr til RFC, hvilket giver odds 10.50.

Hjemmeholdet har midtbaneduoen Christian Keller og Elmar Bjarnason i karantæne.

Gæsterne har Jens Martin Gammelby i karantæne.

1, X eller 2?
Sats på, at RFC vinder kampen til odds 1.55