Slåskamp mellem svækkede hold når Lyngby tager point i Haderslev


Begge klubber har fået en hård start på livet i mesterskabsspillet, men Lyngby viste tænder i 2-2’eren mod FC Midtjylland og har slået SønderjyskE med clean sheet i begge grundspilskampe, så fredagens gæster går utvivlsomt ind på Haderslev Stadion med troen på point.

Både de lyseblå og de kongeblå er svækket til det vigtige opgør - hjemmeholdet især i defensiven, gæsterne primært offensivt. Det skaber naturligvis visse usikkerheder, men faktum er ikke desto mindre, at de forsvarende sølvvindere efter tre nederlag på stribe - senest 1-4 på eget græs mod FC Nordsjælland - er pisket til at gå efter alle tre point, hvis medaljedrømmen skal leve videre.

"Kvaliteten af de kampe vi er med til at spille, er skyhøj. Det er et step op fra grundspillet", siger Lyngby-træner David Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Jeg står med en fornemmelse af, at de her kampe minder lidt om europæiske kampe. Laver vi en fejl og mister vi bolden, så er der mål. Det så vi mod Brøndby og det så vi mod Midtjylland senest. Man bliver straffet, fordi modstanderen er langt mere kynisk og koncentreret".

Kampen kan meget nemt ende som lidt af et slagsmål, som begge hold vil være villige til at tage.

LBK har tabt to udekampe i træk, men står fredag over for et SønderjyskE-hold, der spiller væsentlig anderledes end både Brøndby IF og FCN. Gæsterne vil næppe bliver lagt under ligeså voldsomt et pres, hvad boldbesiddelse angår, og kampen kan meget nemt ende som lidt af et slagsmål, som begge hold vil være villige til at tage.

Oprykkerne har ét point mere end sønderjyderne i bunden af mesterskabsspillet, og hvad form og selvtillid angår, er det nok også Lyngby, der efter pointet mod FCM står med et lille overtag. Oddsmæssigt er der ræson i et sats på point til gæsterne, selvom det kun skulle blive til et enkelt af slagsen.

Hjemmeholdet har midtbanespilleren Nicolaj Madsen i karantæne. Derudover er forsvarsspilleren Marc Pedersen, midtbanespillerne Sakari Mattila og Eggert Jonsson samt angriberen Casper Olesen ude med skader.

Gæsterne har midtbanespilleren Martin Ørnskov i karantæne. Derudover mangler angriberne Lasse Rise og Jeppe Kjær (topscorer) fortsat på grund af skader.

1, X eller 2: Sats på X'et til odds 3.50
Resultattip: Sats på 1-1 til odds 7.00
Andet spil: Sats på X2 på Dobbeltchancen til odds 1.70

Se med herunder, hvor Jesper Simo og Emil B. Klintorp giver spilforslag til fredagens sene kamp: