Superligaen: AaB henter point i Brøndby søndag aften


Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 AaB 3.20 (Kickoff søndag 19:00)


AaB har de seneste år været lidt af en skrækmodstander for Brøndby; ikke siden november 2010 er det lykkedes BIF at besejre aalborgenserne i Superligaen, og skæbnen vil, at klubben fra den københavnske vestegn står over for de rødhvide nordjyder endnu en gang, når de to klubber skyder foråret i gang søndag aften.

Tager vi et kig på samtlige BIF's hjemmekampe mod AaB, tegner der sig imidlertid et noget andet billede: Her har de blågule således en fremragende resultatstatistik på 18-11-6 (vundne, uafgjorte, tabte) at tage med sig ind til søndagens sene kamp på Brøndby Stadion.

I sæsonens første kamp mellem de to klubber endte det med en 2-1-sejr til AaB i Aalborg. To scoringer af hjemmeholdet i de sidste 10 minutter sørgede for, at alle tre point blev i Nordjylland ved den lejlighed. En gentagelse af dét resultat i AaB's favør søndag aften giver odds 11.00.

Vi skal helt tilbage til november 2008 for at finde det seneste 0-0-opgør mellem de to klubber i landets bedste række, og med skader til tre stamspillere i hjemmeholdets bagkæde ligner det et opgør, hvor nettene kan komme til at blafre. I den forbindelse er det værd at notere sig, at BIF scorede i hver eneste af sine sidste fem ligakampe i efteråret. Mål til begge hold søndag kaster odds 1.78.

AaB er ubesejret i sine seneste seks ligakampe, og med tanke på BIF's defensive karantæneproblemer er der en del, der peger i retning af point til ligaens nummer to søndag aften. Mens BIF har haft svært ved at score på eget græs (10 mål i otte kampe), er AaB desuden det mest scorende udehold i Superligaen (15 mål i otte kampe). X2 på Dobbeltchancen giver odds 1.65.

Begge klubber går ind til forårspremieren med selvtillid efter sejre i de sidste træningskampe:

BIF vandt sikkert 3-0 over Flora Talinn i Estland på mål af Christian Nørgaard, Alexander Szymanowski og Simon Makienok. AaB besejrede i sin sidste test IFK Göteborg på udebane med 3-1. Målscorerne ved den lejlighed var Kasper Kusk med en enkelt kasse og Lukas Spalvis med to.

Hjemmeholdet har som nævnt tre karantæneramte forsvarsspillere: Riza Durmisi, Michael Almebäck og Khalid Boulahrouz.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 


Klik her for at spille på dansk fodbold hos Unibet!