Superligaen: AaB straffer haltende heste


Randers FC 2.75 Uafgjort 3.40 AaB 2.45 (Kickoff fredag 18:30)


Colin Todd har forud for fredagskampen hjemme mod AaB haft en stor opgave med at lure, hvad der mon er galt med Randers FC-holdet; to 0-2-nederlag i træk til overkommelige modstandere som SønderjyskE og senest FC Vestsjælland bør vække bekymring hos den britiske gentleman.

Nederlaget til SønderjyskE kunne undskyldes og forklares med det faktum, at topscorer Ronnie Schwartz blev udvist efter et kvarter, men indsatsen i Slagelse i den forgangne runde mod oprykkerne FCV var under al kritik.

Fredag aften kommer formstærke AaB så besøg, og det er kun rimeligt, at gæsterne stiller op til kampen som favorit, hvis vi kigger på de seneste par runder i Superligaen; Kent Nielsen & Co. er ubesejret i tre kampe og har vundet de seneste to mod henholdsvis Brøndby og SønderjyskE. 

"I vores seneste kampe har vi formået at afgøre tingene til sidst, men det er oplagt, at vi arbejder hårdt på at blive endnu bedre til at tage vare på vores chancer", siger AaB's cheftræner, Kent Nielsen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Spillemæssigt er vi inde i en god periode, hvor vi med vores løbearbejde, pasningsspil og bevægelse har formået at gøre det svært for vores modstandere. Umiddelbart er Randers fysisk stærkere end os, men vi ser kampen som en fin udfordring, og vi tror på, at vi også har redskaberne til at hente et brugbart resultat".

12 mål i otte kampe er egentlig ikke imponerende for et hold, der ligger nummer to i tabellen, og tre af aalborgensernes fire ligasejre hidtil er da også kun kommet i hus med et margin på ét mål. AaB-sejr med ét mål fredag giver odds 4.30

RFC har ikke slået AaB i de seneste seks indbyrdes ligakampe, der har kastet hele fire AaB-sejre af sig - blandt andet en 4-0'er og en 4-1'er (begge i Aalborg). I 11 hjemmekampe er det kun lykkedes Hestene at besejre de bolsjestribede nordjyder tre gange, og vi tror ikke, at det bliver til fire ud af 12 fredag.

Det bliver sandsynligvis en relativt tæt kamp, men vi satser på 2-tallet til odds 2.45. Fraværet af topscorer Schwartz har vist sig uoverstigeligt for RFC indtil videre, og det vil et selvtillidsfyldt AaB-mandskab forstå at udnytte.

Hjemmeholdets topscorer, Ronnie Schwartz, afsoner sin sidste af i alt to karantænedage, og Lasse Rise er fortsat skadet. Gæsterne har ingen nævneværdige skader.
 

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder til odds 2.45


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet