Superligaen: AaB tager kneben udesejr i Haderslev


De forsvarende mestre og pokalvindere, AaB, tager lørdag hul på Superliga-sæsonen 2014/15 med en tricky udekamp i Haderslev mod SønderjyskE. Begge klubber sluttede den forgangne sæson flot af - SønderjyskE med to sejre på stribe og AaB med to sejre og en uafgjort.

Sidst de to klubber mødtes i det sønderjyske, endte det overraskende med en 3-2-sejr til hjemmeholdet. Således er to af de seneste tre indbyrdes opgør i Haderslev endt med sejr til SønderjyskE, og der er absolut ingen grund til at tage let på opgaven fra Kent Nielsen og AaB's side.

Mens SønderjyskE har sagt farvel til den skarpe angriber Okotie, har AaB en gammel kending tilbage i truppen, nemlig Nicklas Helenius. Umiddelbart ligner det en meget farlig angrebsduo med den Aston Villa-ejede Helenius og Lukas Spalvis, der scorede otte kasser i det nordjyske i den forgangne sæson.

Rent statistisk har det bølget meget fremog tilbage mellem de to klubber; SønderjyskE har vundet otte gange over AaB i Superligaen, mens aalborgenserne har taget sejren ni gange. Syv opgør er endt uafgjort.

I sidste sæson vandt SønderjyskE kun én af sine første seks kampe. AaB derimod kom flot fra land med to sejre over henholdsvis FC København og Esbjerg - begge med en sejrsmargin på én scoring. Det er også dér vi sætter vores penge i lørdagskampen i Haderslev - et spil, der kaster odds 4.20 af sig. Til de mere forsigtige spillere er der AaB-sejren ligepå til odds 2.15.

SønderjyskE har Tommy Bechmann, Daniel Jensen, Mikael Uhre, Mikkel Hedegaard, Ayoub Sørensen og Adigun Salami på skadeslisten.

AaB må undvære Rasmus Würtz, Søren Frederiksen, Gilli Sørensen, Henrik Dalsgaard og Nikolaj Thomsen.

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder til odds 2.15