Superligaen: AaB vinder i Odense for femte gang i træk


I lørdagens sene kamp mødes to klubber med vidt forskellige udgangspunkter; mens OB ligger sidst i Superligaen med nul point efter to kampe, kommer doublevinderne AaB med Champions League-bold i benene og en flot 2-0-sejr over FC Midtjylland i bagagen.

0-1-hjemmebanenederlaget til Dinamo Zagreb onsdag aften var en streg i regningen for de danske mestre, der havde chancerne til at få scoret mod det kroatiske mesterhold. Sådan gik det ikke, og dermed ser det ud, som om aalborgensernes Champions League-eventyr er forbi, før det rigtig gik i gang.

OB står efter to spillede runder som sæsonens hidtil største skuffelse. Hjemmebanenederlaget til oprykkeren Hobro i første runde gjorde ondt, og det blev ikke bedre, da De Stribede ugen efter tabte 1-3 og i perioder blev udspillet af FC Vestsjælland. Det, der lignede et nemt startprogram, har udviklet sig til et decideret mareridt for Troels Bech & Co.

"Der venter os et OB-hold, som ikke har fået den ønskede start, men som i spillertruppen indeholder kvaliteter, som vi bestemt har respekt for. Det gælder ikke mindst deres offensiv, som på de bedste dage er en stor mundfuld for ethvert hold, og det forbereder vi os godt på", siger AaB-træner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Trods en del skader er AaB kommet fint fra start i sæsonen og er fortsat ubesejret i Superligaen. Rent historisk er de bolsjestribede nordjyder desuden lidt af en ond ånd for odenseanerne, der ikke har formået at slå AaB'erne i de seneste ni ligakampe.

De seneste fire gange, OB har spillet hjemme mod AaB, er det endt med sejr til gæsterne, og i disse fire kampe er det lykkedes de rødhvide at score uhørte 13 mål - dvs. over tre i snit. Der er med andre ord ikke meget, der taler for andet end et 2-tal lørdag, og det er da også her vi sætter vores penge til odds 2.35.

OB må undvære Lasse Kryger, Mohammed Diarra og Jacob Barrett Laursen.

AaB er uden Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson, Gilli Sørensen, Søren Frederiksen, Kasper Risgård og Henrik Dalsgaard.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder kampen til odds 2.35