Superligaen: AaB's fort holder stand mod formstærke OB


AaB 1.90 Uafgjort 3.45 OB 4.05 (Kickoff lørdag 17:00)
 

Der er masser på spil i den sene lørdagskamp i Aalborg mellem AaB og OB. En sejr til hjemmeholdet vil sende aalborgenserne op på siden af det tidligere så suveræne førerhold, FC Midtjylland, mens udesejren vil katapultere De Stribede fra Fyn op à point med AaB på andenpladsen.

OB er lidt af en ønskemodstander for AaB i Superliga-regi, og vi skal to et halvt år tilbage i tiden for at finde den seneste sejr til Odense-klubben over de bolsjestribede nordjyder; kun syv gange i 32 forsøg er det lykkedes OB at vinde i Aalborg i Superligaen.

Også i denne sæson har Kent Nielsens tropper haft godt styr på sagerne på eget græs, hvor holdet endnu ikke har tabt. Senest vandt AaB sikkert 2-0 på hjemmebane over SønderjyskE, og vi skal helt tilbage til den 4. april for at finde det seneste AaB-nederlag i Aalborg (11 kampe som ubesejret).

"Umiddelbart vurderet er OB's offensiv noget stærkere end deres defensiv, og forhåbentlig kan vi finde nøglen til at tippe en efter al sandsynlighed meget energisk kamp over til vores fordel", siger Kent Nielsen til AaB's hjemmeside.

Selvom Kent Nielsen ikke har de højeste tanker om gæsternes forsvarskæde, så holdt OB sæsonens tredje clean sheet mod Brøndby i den forgangne runde, og der er samlet kun gået to mål mere ind på OB (18) end på AaB, der dog med afstand har Superligaens dygtigste defensiv på hjemmebane (fire indkasserede mål i syv kampe).

Begge klubber var ude i pokalkampe på udebane i midtugen, og mens AaB vandt 3-1 mod FC Sydvest, så tabte OB 3-4 i Parken mod et reservespækket FC København-hold, efter at fynboerne ellers havde bragt sig foran 2-0. Skuffende for Troels Bech & Co., der ellers lige var kommet i gang i Superligaen, hvor holdet har spillet fire kampe uden at tabe.

Spilværdien ligger umiddelbart på X'et til odds 3.45 i en kamp, der sandsynligvis bliver ganske tæt. AaB har ikke desto mindre været så godt kørende både på hjemmebane og mod OB rent historisk, at vi satser på 1-tallet som det mest realistiske resultat. Desuden har hjemmeholdet en skadesfri trup.

OB har fortsat Morten Skoubo, David Löfquist og Bashkim Kadrii på skadeslisten.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder kampen til odds 1.90
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!