Superligaen: AaB's storscorende offensiv vælter vikinger


Efter 4-2-sejren på udebane over den onde ånd FC Nordsjælland kunne AaB bare læne sig tilbage og nyde synet af toprivalen FC Midtjyllands kollaps torsdag i Brøndby (1-3). Dermed har nordjyderne tre point ned til midtjyderne med to runder tilbage af sæsonen.

Søndag eftermiddag skal aalborgenserne en tur til Slagelse for at møde oprykkerne FC Vestsjælland, der ganske overraskende har sikret sig endnu en sæson i Superligaen i nogenlunde sikker stil. Vikingerne har efter den vitale 2-1-sejr over kriseramte AGF seks point ned til stregen.

Med 26 erobrede udebanepoint er AaB rækkens bedste udehold, mens FCV's 18 point på eget græs ikke er imponerende, men alligevel ok for en oprykker. Med målscoren 12-19 er FCV det mandskab i Superligaen, der leverer de mest målfattige hjemmekampe. Under 2.5 mål i Slagelse søndag giver odds 1.98

FCV har endnu ikke tabt til AaB i landets bedste række; 2-1 vandt vestsjællænderne i tredje runde, mens det blev 0-0 i Aalborg i starten af marts.

Vi satser på, at førerholdet holder hovedet koldt og vinder søndagens kamp i Slagelse mod et FCV-mandskab, der har sikret sig overlevelse. Med et målgennemsnit per udebanekamp på 2,40 har AaB redskaberne til at åbne den normalt så solide FCV-defensiv.

Ingen af klubberne har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder kampen til odds 1.65