Superligaen: AGF kommer tilbage på sporet mod sårede FCN


AGF 2.40 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 2.80 (Kickoff fredag 18:30)


Tilbage i begyndelsen af august fik AGF vendt en skidt stime mod FC Nordsjælland, da De Hvide vandt 2-1 på hjemmebane takket være mål fra Osama Akharraz og Casper Sloth. Inden da havde aarhusianerne således tabt fire ligakampe mod FCN i træk (se yderligere statistik i bunden af artiklen).

At der blæser nye vinde over Superligaen i forhold til de foregående sæsoner, vidner stillingen om; her ligger fredagens hjemmehold, AGF, nummer fem med tre beskedne point op til AaB på andenpladsen, mens de forsvarende sølvvindere, FCN, er nummer sjok efter 11 runder.

Inden landsholdspausen afbrød Superligaen, havde AGF spillet fire ligakampe uden at vinde, mens FCN var ubesejret i to kampe, der havde kastet en sejr over Randers FC og en uafgjort mod Brøndby af sig. Spørgsmålet er nu, om Kasper Hjulmands skrøbelige tropper er på rette vej.

"Jeg synes, at AGF er et stærkt hold, som har gode kvaliteter hele vejen rundt på banen og på bænken, så en stærk trup. Vi ved dog, at hvis vi spiller op til vores bedste, arbejder hårdt for hinanden, så vil vi også komme til at gøre det mere end svært for AGF, siger Kasper Hjulmand (billedet herunder) til FCN's hjemmeside.

På fremmed græs har FCN endnu ikke fået så meget som ét point i denne sæson, og med en målscore på udebane på 2-11 hviler der et tungt pres på skuldrene af Tigrene denne fredag aften i Aarhus, hvor hjemmeholdet vil gøre alt for at komme i gang igen foran eget publikum.

Historisk set har AGF haft det svært mod FCN i Aarhus; kun fem hjemmesejre ud af 17 mulige er det blevet til for traditionsklubben, mens Farum-holdet har vundet hele otte gange - dvs. næsten halvdelen af de indbyrdes ligakampe i Aarhus.

Det har været enten eller for AGF på hjemmebane indtil videre i denne sæson. To sejre og tre nederlag er det blevet til, hvilket meget godt illustrerer, hvor ustabile aarhusianerne har været. Vi tror dog, at hjemmeholdet udligner antallet af sejre og nederlag med tre point over et skadesplaget og karantæneramt FCN-hold til odds 2.40.

AGF-træner må undvære Adam Eckersley og David Devdariani, der begge er skadet.

FCN har både midtbanegeneralen Nicolai Stokholm og forsvarsklippen Michael Jakobsen i karantæne, mens skadeslisten tæller Uffe Bech, Andreas Laudrup, Morten Nordstrand, Kasper Lorentzen, Oguzhan Aynaoglu og Joe Sise.
 

Spilforslag:
Sats på, at AGF vinder til odds 2.40


Unibet giver dig alle de odds på Superligaen, du kan ønske dig. Klik her for at se dem!