Superligaen: AGF snupper snæver sejr mod Vikingerne


AGF 1.90 Uafgjort 3.45 FC Vestsjælland 4.05 (Kickoff søndag 14:00)


Efter to sejre i træk faldt AGF til jorden med et brag i den seneste Superliga-runde, da De Hvide fra Aarhus fik tæsk 0-3 i Brøndby. Dermed missede aarhusianerne i første omgang muligheden for at hænge med i toppen af tabellen, hvor der i skrivende stund er seks point op til nummer to, AaB.

Modstanderen i søndagens tidlige kamp er oprykkerholdet fra Slagelse, FC Vestsjælland. Ove Pedersens tropper tog OB (og os bettere!) på sengen før landsholdspausen og kom fra Odense med en flot 3-1-sejr. FCV ligger før 16. runde nummer syv og vil med en sejr søndag overhale AGF.

De to klubber har kun mødt hinanden én gang tidligere, og det var i Slagelse i slutningen af juli, da AGF vandt sikkert 2-0 på mål af Osama Akharraz og Casper Sloth.

Det har været meget op og ned for de to klubber i denne sæsons første halvdel - ligesom tilfældet er for størstedelen af rækkens øvrige hold. Resultatstatistikkerne 6-3-6 og 5-5-5 er vanskelige at blive klog på, og derfor er der som udgangspunkt ikke et resultat, der vil overraske stort søndag i Aarhus.

Trods nederlaget til BIF er AGF favorit mod oprykkerholdet fra Vestsjælland, og vi forventer et veloplagt hjemmehold, der vil gøre alt for at ændre på en sølle hjemmebanestatistik på 3-0-4 og ni point for syv kampe på eget græs. Det er ganske enkelt ikke godt nok. 

FCV er med 10 point for otte udekampe det tredjebedste udehold i Superligaen, så der er ikke meget, der tyder på, at værterne kan feste i fred sammen med hjemmebanepublikummet. Kun to nederlag er det blevet til på fremmed græs for Vikingerne.

Jean-Claude Bozga er ude med karantæne hos gæsterne, og det skal blive spændende at se, hvordan det centrale forsvar agerer uden den store, stærke og normalt sikre sidste skanse. Det kan måske være her, AGF slår til og snupper en snæver sejr. Overvej at satse på hjemmesejren med en margin på ét mål til odds 3.90.
 

Spilforslag:
Sats på, at AGF vinder til odds 1.90
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!