Superligaen: AGF taber bundgyser knebent i Slagelse


Der var helt sikkert glæde både i Slagelse og Aarhus over Esbjerg-sejren over SønderjyskE onsdag aften. Resultatet betyder nemlig, at FC Vestsjælland fortsat holder sønderjyderne bag sig, og at AGF med en sejr torsdag aften vil komme à point med Haderslev-klubben.

Umiddelbart er der dog ikke meget, der tyder på fuld gevinst for gæsterne fra Smilets By; De Hvide har således tabt otte kampe i træk og har i den periode kun scoret ét mål.

Scoringschancer bliver der næppe mange af i Slagelse torsdag aften, hvis man skal hænge sig i hjemmeholdets statistik; FCV er således det hold, der har lukket færrest mål ind af de syv nederst placerede klubber i Superligaen (40 i 30 kampe). På hjemmebane er der kun gået 18 mål ind 14 kampe.

Vikingerne har imidlertid heller ikke selv været videre skarpe i offensiven. Oprykkerne har scoret færrest mål af alle i denne sæson (28 i 30 kampe), og særligt på hjemmebane har den været helt gal: Kun 10 mål har publikummet i Slagelse set de lokale helte lave i 14 kampe på eget græs.

Aarhusianerne ved, at der skal en sejr på bordet, hvis nedrykningsspøgelset skal holdes en smule på afstand. I øjeblikket ser det bare ikke ud, som om AGF er i nærheden af at have et hold, der er i stand til at true modstandernes mål, sådan som gæsterne ellers gjorde det sidst, de var på besøg i det vestsjællandske (2-0-sejr).

Vi satser derfor på en snæver hjemmesejr til odds 2.25 (alternativt på et enkelt mål til odds 4.20) og under 2.5 mål til odds 1.80.

Edward Ofere er ude med karantæne for hjemmeholdet, mens Joel Tshibamba er skadet.

AGF må undvære de skadede spillere Danny Olsen, David Devdariani, Mate Vatsadze, Arthur Sorin og Dominic Oduro.

Spilforslag:
Sats på, at FCV vinder til odds 2.25