Superligaen: Auri henter ét point mod sin tidligere klub Brøndby


Et af Superligaens mest formsvage hold, Viborg, fik i den forgangne weekend en forløsende sejr over oprykningskollegerne FC Vestsjælland. 1-0-resultatet i Slagelse betyder, at Auri & Co. undgik at blive indhentet af bundproppen SønderjyskE, der choksejrede mod AaB.

Søndag får de grønklædte besøg af et Brøndby-mandskab, der ser ud til at være gået lidt i stå efter en flot start på året. Thomas Franks udvalgte har ikke vundet i deres seneste to kampe, og det skadesplagede BIF-hold var ikke i nærheden af at besejre OB på hjemmebane sidste søndag. For hjemmeholdets cheftræner, Auri Skarbalius, bliver det et gensyn med sin tidligere klub.

Interessant er det at notere sig, at VFF er det hold i rækken, der scorer flest mål på hjemmebane - nærmere bestemt to kasser per hjemmekamp. Det skyldes ikke mindst Thomas Dalgaard, der med 15 kasser i sæsonen ligger klart nummer ét på topscorerlisten. I år har oprykkerne imidlertid kun scoret to gange i to hjemmekampe.

Gæsterne fra BIF er et af Superligaens bedste udehold med resultatstatistikken 4-5-3, og de blågule har ikke tabt en kamp på fremmed græs siden 1. september, da modstanderen hed AaB (1-2). Der skulle gerne tre point yderligere på tavlen for udeholdet, der lørdag blev hentet af Esbjerg i tabellen.

Vi tror, det bliver en tæt kamp mellem to tændte mandskaber, der begge vil gå efter sejren. Den tror vi dog ikke, nogen af holdene får. I stedet satser vi på uafgjort, hvilket er blevet lidt af en tradition, når VFF og BIF mødes; fem af de seneste syv indbyrdes ligaopgør er således endt med pointdelinger, og begge hidtidige kampe i sæsonen er sluttet uden vinder.

BIF er fortsat hårdt ramt af skader: Ude er Mikkel Thygesen, Michael Falkesgaard, Bram Verbist, Christian Nørgaard, Khalid Boulahrouz og nu også Ferhan Hasani. 

Hjemmeholdet har Marcel Rømer i karantæne, mens det samme gør sig gældende for gæsternes Martin Ørnskov.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40