Superligaen: Blåhvide vestjyder fortsætter fremgangen mod vaklende Viborg


Viborg FF 3.30 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.08 (Kickoff søndag 14:00)


Med to snævre hjemmesejre i forårets to første runder er Esbjergs Europa League-helte på elegant vis hoppet væk fra nedrykningszonen i Superligaen og op på syvendepladsen - dog bevidste om, at der kun er tre point ned til stregen. Søndag skal vestjyderne dog vise deres værd på fremmed græs - noget som det har knebet gevaldigt med i denne sæson.

De blåhvide er således et af rækkens dårligste udehold med en sølle resultatstatistik på 2-1-6 (se statistikboksen nederst på siden), og modstanderen i søndagens tidlige kamp, oprykkerholdet Viborg, har kun tabt to gange i ni hjemmekampe i denne sæson.

I tilfælde af en sejr vil værterne komme à point med Niels Frederiksens EfB-mandskab, og de grønklædte vil gøre alt for at få deres første sejr under klubbens nye cheftræner, Auri Skarbalius. Trækker man linjen tilbage til efteråret, er VFF nu uden sejr i syv ligakampe i træk.

Umiddelbart har VFF grund til at tro på tingene: Da de to jyske klubber tørnede sammen i Viborg i efteråret, vandt hjemmeholdet således overbevisende 3-1. Dengang lignede EfB imidlertid et hold på vej nedad, og vestjyderne ser ud til at have brugt den nu afbrudte succes i Europa League som løftestang for et pointrigt forår.

Vi har svært ved at forestille os, at gæsterne, der til kampen søndag må undvære de skadede Mohammed Fellah og Jesper Rasmussen, falder ligeså dybt i Viborg i denne omgang. Tværtimod satser vi på, at EfB fortsætter fremgangen og tager det, der i denne sæson er en sjælden udesejr (odds 2.08).

Gæsterne har profilen Peter Ankersen i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at EfB vinder til odds 2.08
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!