Superligaen: Bolsjestribede nordjyder giver FC Vestsjælland noget at tygge på


FC Vestsjælland 3.63 Uafgjort 3.30 AaB 2.05 (Kickoff mandag kl. 19:00)


Med en sejr på to mål over FC Vestsjælland vil AaB spille sig op på førstepladsen i Superligaen - ganske vist kun i kraft af målscoren i forhold til FC Midtjylland, men stadig væk lidt af en gulerod for Kent Nielsens tropper forud for mandagskampen i Slagelse.

De rødhvide nordjyder begyndte ellers sæsonen med en gedigen skuffelse i Georgien, hvor holdet fik en 0-3-lussing mod Dila Gori i Europa League-kvalifikationen. Derefter rejste AaB så tilbage til Danmark og ja, rejste sig igen mod FC Københavns danske mestre, der blev sendt hjem til hovedstaden med et 1-2-nederlag.

Mandag aften blev premieresejren så fulgt op med en uventet 2-1-sejr på udebane mod et af de mest formstærke hold i den bedste danske række, Esbjerg, der ugen efter skulle tage til Brøndby og vinde 2-0. AaB er med andre ord kommet fantastisk igang med sæsonen, og derfor kan man med rette betragte mandagens udehold som favorit, når modstanderen er oprykkerne fra FCV.

"For at komme fra Slagelse med et brugbart resultat kræver det, at vi som minimum præsterer på samme niveau som i vores to første kampe, hvor vi har spillet med stor energi og udstråling og været både boldsikre og bevægelige", siger cheftræner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi arbejder på at bliver endnu mere idérige og effektive på den sidste tredjedel og kommer til Slagelse med selvtillid, men samtidig med en bevidsthed om, at der venter os en stor udfordring".

Ove Pedersens tropper fik en fin start med 1-1 på fremmed græs mod Brøndby (målscorer: Dennis Sørensen), men i anden runde gik det galt, da holdet for første gang nogensinde skulle spille Superliga-bold på hjemmebanen i Slagelse. 0-2 tabte Vikingerne til et ellers formsvagt AGF-mandskab i en kamp, hvor hjemmeholdet misbrugte en del chancer foran aarhusianernes mål.

De færreste kan være i tvivl om, at FCV-holdet har mange dygtige spillere, men spørgsmålet er, om det er nok til at blive oppe i Superligaen. Hver uge bliver vi klogere på den nye dreng i klassen, der nok skal komme til at drille et par af bøllerne i skolegården i løbet af sæsonen. Vi tror dog ikke, at det bliver mandag aften, at outsideren får skovlen under den noget større og i øjeblikket ganske selvtillidsfyldte rival, og derfor satser vi på udesejren til odds 2.05.

Kent Nielsen kan for første gang i sæsonen råde over en skadesfri AaB-trup, hvilket betyder, at forsvarsspilleren Kenneth Emil Petersen, 28 år, er med igen efter at have siddet udenfor med en skade.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder kampen til odds 2.05


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet