Superligaen: Brøndby rejser sig på hjemmebane mod Silkeborg


Oprykkeren Silkeborg IF er blevet tildelt et meget hårdt startprogram med FC København og Brøndby IF som modstanderne, og man kan godt konstatere, at første del blev bestået, da premierekampen endte 0-0 mod guldfavoritten.

Mandag aften går turen så til Brøndby, og gæsterne er naturligvis stor outsider, selvom modstanderen kom rigtig skidt fra start med et 1-3-nederlag til FC Midtjylland.

35 gange tidligere har de to klubber mødt hinanden i Brøndby, og kun fire gange er det lykkedes jyderne at tage derfra med tre point.

"Vi skal tilbage og levere en ordentlig præstation, for det var langt fra godkendt i søndags", siger BIF-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Uanset hvad eller hvordan man har tænkt sig at spille, så er aggressivitet et af de helt afgørende elementer for at præstere. Det var også et afgørende element, da vi ikke præsterede i sidste uge mod FC Midtjylland. Det er alfa og omega, at det bliver opfyldt mandag aften".

Vi tror, at BIF endnu en gang besejrer SIF på eget græs og formår at rejse sig efter nederlaget i Herning. Holdet er mand for mand en del stærkere end gæsterne, og hjemmebanefordelen er også en faktor, der kommer i spil.

BIF må undvære Alexander Szymanowski, Johan Elmander, Michael Almebäck og Andrew Hjulsager.

SIF er uden den knæskadede Sune Kiilerich samt Frans Dhia Putros, Daniel A. Pedersen og Nicolaj Køhlert.

Ingen af klubberne har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at BIF vinder kampen til odds 1.75