Superligaen: Brøndby snupper sikker hjemmesejr mod Randers


Mens Brøndby i høj grad stadig er med i kampen om bronzemedaljerne, har søndagens modstander, Randers FC, udspillet sine chancer for Europa League-pladser, ligesom at kronjyderne ikke er i fare for at rykke ned.

Der er med andre ord ikke noget at sige til, at hjemmeholdet går ind til opgøret som klar favorit - en favoritværdighed, der blot forstærkes af vestegnsklubbens overlegne 3-1-sejr over mesterskabskandidaten FC Midtjylland så sent som i torsdags.

Randers derimod tabte senest 1-2 i Odense og er uden sejr i de seneste tre ligakampe. I forrige runde måtte de lyseblå skuffende gå fra hjemmebanen som tabere efter 0-1 mod et ellers skidt spillende FC Nordsjælland-mandskab.

Der er ikke blevet scoret mange mål i de seneste indbyrdes ligakampe mellem BIF og RFC; kun fire scoringer har der været i de seneste fire kampe mellem klubberne, der er kastet to BIF-sejre, én uafgjort og én jysk sejr af sig. I denne sæson har BIF vundet 1-0 i Randers, mens den første kamp i Brøndby endte 0-0. RFC har således ikke scoret i sine seneste tre kampe mod de blågule.

Vi tror, ikke BIF får de store problemer med at besejre Colin Todds udvalgte i en kamp, hvor gæsterne som sagt ikke har andet end æren at spille for. Muligheden for at overhale lokalrivalerne fra FC København, der kun sidder på bronzepladsen i kraft af en bedre målscore, er simpelthen for stor en motivation for hjemmeholdet. Sikkert 1-tal.

Værterne må undvære den karantæneramte Thomas Kahlenberg, mens gæsterne har Christian Keller i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at BIF vinder kampen til odds 1.70