Superligaen: Brøndby banker panden mod AaB's nordjyske fort


AaB 2.35 Uafgjort 3.40 Brøndby IF 2.90 (Kickoff søndag 19:00)


Lige da man ikke troede, det kunne blive meget værre for Superligaens nummer sjok, Brøndby IF, skulle der spilles pokalfodbold. Thomas Frank & Co. måtte i midtugen finde sig i at blive slået ud til upåagtede Hvidovre - et nederlag der gør ondt på både selvtillid og selvforståelse i traditionsklubben.

Det sårede BIF-hold skal søndag på en opgave af væsentlig vanskeligere karakter, når AaB byder indenfor. Vi skal helt tilbage til den 4. april for at finde det seneste hjemmebanenederlag til de bolsjestribede nordjyder, der efter to sejre, to uafgjorte og to nederlag befinder sig på syvendepladsen i Superligaen med målscoren 7-7. Senest blev AaB det første hold i denne sæson, der tog point fra førerholdet, FC Midtjylland, da det endte 1-1 i Aalborg.

BIF har endnu sin første sejr til gode i denne sæson, men kunne tage en del positive ting med fra sidste weekends hjemmekamp mod Randers FC, der endte 0-0. Spillet flød bedre end længe set, og nyindkøbet Thomas Kahlenberg ligner en type, der kan blive meget værdifuld for et mandskab, der har sukket efter lederskab på midten af banen. Målene kniber det dog fortsat med for vestegnsklubben, der har et snit på under én scoring per kamp efter sommerferien.

"Ligesom mod FCM i mandags kan der sagtens blive tale om et hidsigt og intenst opgør. Brøndby har inden for det seneste halve år fået samlet et slagkraftigt hold med mange prominente navne, og særligt Thomas Kahlenberg og Quincy Antipas skal vi have dæmmet op for", siger den tidligere BIF-træner og nuværende AaB-boss, Kent Nielsen, der i løbet af ugen kunne se sit hold besejre Silkeborg IF i pokalturneringen.

"I Silkeborg fik vi understreget vores styrke og bredde i truppen, hvilket vil komme os til gode senere i sæsonen. Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt og være præcise og bevægelige og spille hurtigt, for så får de fleste hold vanskeligt ved at håndtere os", siger han til klubbens hjemmeside.

Vi føler os da også ret overbevist om, at BIF får svært ved at håndtere det dynamiske hjemmehold søndag aften, og derfor tager vi med glæde imod odds 2.35 på 1-tallet. BIF har ikke vundet over AaB i de seneste syv indbyrdes opgør, der til gengæld har kastet fire sejre til aalborgenserne af sig.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder til odds 2.35


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet