Superligaen: Brøndby fortsætter de gode takter mod udebanestærke AGF


Brøndby IF 1.90 Uafgjort 3.45 AGF 4.05 (Kickoff søndag 19:00)


Mens AGF har tabt fire ud af syv kampe hjemme i Aarhus, er De Hvide langt bedre kørende på udebane, hvor Peter Sørensens mandskab kun har tabt én gang i denne sæson. I den sene søndagskamp skal AGF forsøge at fortsætte den flotte udebanestatistik, når holdet møder Brøndby.

Hjemmeholdet kæmper for at komme afgørende væk fra bundstriden, hvor de blågule pt. har tre point ned til stregen. Det skal blandt andet ske ved at forbedre hjemmebanestatistikken, der i skrivende stund lyder på 2-3-1.

BIF er ubesejret i de seneste syv kampe, og der er ingen tvivl om, at værterne tror på endnu en sejr over AGF, som vestegnsklubben har slået de seneste tre gange, klubberne har mødt hinanden i ligasammenhæng.

"Hvis vi skal hente point kontinuerligt i en meget tæt Superliga, vil vi rigtig gerne hente mange point på hjemmebane. Som jeg tidligere har sagt, handler det for os om at gøre Brøndby Stadion til et fort, hvorfra modstanderen ikke får noget med. Der tror jeg på, at vi kan nå hen i tæt samarbejde med fansene", siger BIF's cheftræner, Thomas Frank, til klubbens hjemmeside.

BIF har historisk set et godt tag på netop AGF; blot fire gange i 33 forsøg er det lykkedes Aarhus-klubben at vinde i Brøndby, mens hjemmeholdet har taget sejren hele 23 gange. Vi skal over seks år tilbage i tiden for at finde den seneste AGF-sejr i Brøndby.

Vi tror, det bliver en tæt kamp mellem to hold, der er fint kørende for tiden. I sidste ende tror vi dog, at hjemmebanefordelen gør forskellen, og at BIF snupper alle tre point. Overvej at satse på étmålssejren til Thomas Franks drenge til odds 3.90.

Hjemmeholdet er uden de skadede Thomas Kahlenberg, Simon Makienok og Martin Ørnskov, mens Mohammed Abu, Adam Eckersley og Mate Vatsadze er ude hos AGF.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at BIF vinder til odds 1.90
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!