Superligaen: Brøndby kommer godt i gang mod FC Vestsjælland


Brøndby 1.70 Uafgjort 3.60 FC Vestsjælland 4.90 (Kickoff søndag kl. 17:00)


Søndag eftermiddag spiller FC Vestsjælland sin første Superliga-kamp i klubbens historie, når Vikingerne løber ind på Brøndby Stadion for at møde et blågult hjemmehold, der har meget at revanchere fra sidste sæson.

På oprykkernes bænk sidder den rutinerede træner Ove Pedersen, der har besøgt Brøndby mange gange i tidernes løb i spidsen for bl.a. Esbjerg og AGF. Hans resultatstatistik mod BIF i Superligaen lyder på fire sejre, fire uafgjorte og fire nederlag. Anderledes urutineret er BIF's nye træner, Thomas Frank, der aldrig før har styret et hold i landets bedste række.

De to klubber har i sagens natur aldrig mødt hinanden i Superligaen, men det er blevet til to træningskampe, der fandt sted i 2010 og 2011. Det første opgør endte 0-0, mens det andet kastede en BIF-sejr på 3-1 af sig.

"Vi glæder os virkelig meget til at komme i gang. Nu har vi arbejdet med tingene i fem uger, og det bliver godt at få mulighed for at vise os frem foran vores fantastiske hjemmepublikum", siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"I dag står vi nemlig over for en modstander, der har en klar plan for, hvad de vil. FC Vestsjælland har en stærk defensiv, da holdet er godt organiseret over hele banen".

På trods af en god organisation tabte FCV hele 0-3 i sin sidste træningskamp hjemme mod Lyngby. Vi tror også, at oprykkerne, der har rækkens højeste gennemsnitsalder, får det meget svært på den københavnske vestegn søndag eftermiddag mod et hjemmehold, der er opsat på at vise sig frem i sin nye form. Vi satser på hjemmesejren til det fine odds 1.70.

Hjemmeholdet må undvære Quincy Antipas, Daniel Stenderup og Franck Semou.
 

Spilforslag:
Sats på, at BIF vinder kampen til odds 1.70


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet