Superligaen: Brøndby udnytter pointgaranti i Haderslev


SønderjyskE 2.65 Uafgjort 3.40 Brøndby 2.55 (Kickoff søndag kl. 17:00)


Den nye Brøndby-træner, Thomas Frank, fik ikke den start, han havde ønsker sig på vestegnen. 1-1 endte det i premiererunden mod oprykkeren FC Vestsjælland, hvilket bestemt ikke er en katastrofe for "det nye" Brøndby, men heller ikke ligefrem imponerende i en kamp, hvor de blågule spillere havde massiv tilskueropbakning i ryggen.

Det er kun naturligt, at det tager tid at vænne en trup til en ny og mere boldfast spillestil, og her på bloggen tror vi, at det ender med at blive lidt af en overgangssæson for BIF's unge hold. Af samme grund tror vi også, at traditionsklubben får sit hyr med SønderjyskE's solide og rutinerede mandskab.

Lars Søndergaards tropper spillede en god kamp i Odense i premiererunden og burde have taget alle tre point med hjem. Massevis af afslutninger blev det til for SønderjyskE, der ellers ikke ligefrem er kendt som et hold, der excellerer i sprudlende offensivt fodbold, og hvis de lyseblå sønderjyder tager den indstilling med ind til kampen mod BIF, så venter der os et spændende og medrivende opgør sent søndag eftermiddag.

"Jeg har aldrig vundet over SønderjyskE, så nu skal det være", siger gæsternes nye målmand, den tidligere Esbjerg-spiller Lukas Hradecky til klubbens hjemmeside og erkender, at man ikke kun fokuserer på eget spil i BIF i øjeblikket:

"Vi har arbejdet med mange ting i løbet af ugen, men der har selvfølgelig blandt andet været fokus på, hvordan SønderjyskE spiller. Det bliver uden tvivl en svær opgave,og vi skal have nogle taktiske ting på plads, men vi går efter at få den første sæsonsejr på søndag".

Sidst de to hold mødtes, endte det med en sejr på 3-0 til SønderjyskE på et mennesketomt Brøndby Stadion i april, og BIF har i det hele taget haft problemer mod SønderjyskE på det seneste, hvor det kun er blevet til én sejr ud af seks forsøg (1-0 i Brøndby i marts sidste år). Tre af de seneste skes ligaopgør er endt uafgjort mellem de to klubber, og det er også det resultat, vi satser på i denne omgang til odds 3.40.

Dermed får SønderjyskE ikke sin første sejr nogensinde over BIF hjemme i Haderslev, hvor det i ni indbyrdes opgør er endt med tre uafgjorte og seks sejre til gæsterne fra den københavnske vestegn. Der plejer desuden at være garanti for mål, når de to klubber mødes i Superligaen; SønderjyskE og BIF har således aldrig spillet 0-0. Hele 81 kasser er det blevet til i 21 indbyrdes kampe, hvilket giver et målgennemsnit på 3,8. Over 3.5 mål giver odds 3.05.

Ingen af de hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet