Superligaen: Brøndby udnytter vaklende Tigre i Farum


FC Nordsjælland 2.55 Uafgjort 3.40 Brøndby IF 2.65 (Kickoff søndag 19:00)


Der er lagt op til en spændende og nervepirrende kamp søndag aften i Farum, hvor hjemmeholdet, FC Nordsjælland, skal bevise, at den snævre sejr over Randers FC mandag på samme bane ikke bare var en enlig svale. Samtidig skal gæsterne fra Brøndby forsøge at vinde den fjerde ligakamp i træk.

Hvor BIF for alvor ser ud til at have vendt ryggen til bundregionen, så hænger de forsvarende sølvvindere stadig fast i dyndet på trods af de tre vigtige point mod RFC. Det var blot Kasper Hjulmand & Co.'s anden sejr i 10 forsøg i Superligaen i denne sæson, og selvom der var lyspunkter i kampen, så kunne gæsterne fra Jylland sagtens have fået point med hjem.

At få point med hjem er utvivlsomt også BIF's ambition søndag. 3-2-sejren i derbyet lørdag mod FC København var den foreløbige prik over i'et på det, der ligner antydningen af en genfødsel. Tre sejre i træk har bragt Thomas Franks drenge op på syvendepladsen med 12 point for 10 kampe.

Man skal ikke nødvendigvis lægge så meget i, at BIF kun har vundet én kamp på udebane i denne sæson, for tingene peger i den rigtige retning for vestegnsklubben, der dog fortsat døjer med visse blundere i defensiven. Foran 3-0 mod ærkerivalen var det sådan set unødvendigt at lade FCK komme tilbage i kampen med to sene scoringer.

Trods de tre point mod RFC ligner FCN fortsat et hold, der har svært ved at finde melodien. BIF's offensiv er pt. meget mere potent end RFC's ditto, og det er svært at forestille sig, hvordan hjemmeholdet skal holde spillere som Antipas, Makienok og Szymanowski fra målet.

Odds 1.58 på at begge hold scorer, ligner en god investering i en kamp, som vi tror, at BIF vinder knebent 2-1 (odds 10.00) eller 3-2 (odds 24.00).
 

Spilforslag:
Sats på, at BIF vinder til odds 2.65


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet