Superligaen: Bundfight i Haderslev ender uafgjort


SønderjyskE 2.80 Uafgjort 3.35 Randers FC 2.45 (Kickoff fredag 18:30)


Det var en kold spand vand, Randers FC's spillere og tilskuere fik i ansigtet søndag, da mestrene fra FC København udlignede i sidste minut og sikrede sig et 1-1-resultat i det kronjyske. Så var det straks mindre dramatisk, da SønderjyskE som forventet tabte i Aalborg (0-2) tidligere på søndagen.

Fredag mødes de to jyske klubber i et opgør om vigtige point i bunden af Superligaen. SønderjyskE er pt. nummer sjok med fire point op til FC Nordsjælland på 11. pladsen, så et nederlag betyder, at de lyseblå fra Haderslev bliver noget nær isoleret i bunden. RFC derimod kan hoppe helt op på en delt fjerdeplads i tilfælde af tre point.

Pointene er blevet nogenlunde ligeligt fordelt i de 13 indbyrdes ligaopgør mellem Haderslev-klubben og Hestene fra Randers. Fire gange har SønderjyskE vundet, fire er endt uafgjort, og fem er endt med sejr til RFC. Sidst de mødtes, var i begyndelsen af september, og her vandt sønderjyderne 2-0 i Randers.

Lars Søndergaard har haft lidt af en opgave med at samle sine spillere op fra jorden efter fire nederlag i træk med en målscore på 3-13 til følge. Colin Todd på den anden trænerbænk har heller ikke prøvet at vinde i de seneste fire runder, men tre af kampene er trods alt endt uafgjort.

SønderjyskE har både rækkens dårligste angreb og dårligste forsvar målt på scoringer (12-25), så det siger sig selv, at krisen kradser i Haderslev. Fem mål i seks hjemmekampe afslører et hold, der desperat mangler en målscorer, efter at Lasse Vibe rejste til Sverige i sommer.

Randers har scoret i sine seneste tre kampe, så det er ikke offensiven, den er gal med. Defensiven har til gengæld ikke holdt modstanderen fra at score i de seneste syv ligakampe, og i alt er der gået 20 mål ind i 13 kampe.

Med to hullede forsvarsværker satser vi på, at der bliver scoret over 2.5 mål i kampen, hvilket giver odds 2.05. Der er ikke meget, der taler for en hjemmesejr, men vi forventer en eller anden form for trodsreaktion fra hjemmeholdet oven på en lang stribe af skuffende resultater. Vi tror på en hård fight, der ender med en pointdeling, hvilket dermed vil være RFC's fjerde uafgjorte i træk.

Hjemmeholdet har Johan Absalonsen i karantæne, og angriberen Tommy Bechmann er fortsat skadet.

Gæsterne fra Randers har fortsat Djiby Fall og Lasse Rise skadet.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!