Superligaen: Colin Todd og Randers FC spiller lige op med vaklende midtjysk førerhold


Alvoren begynder at indfinde sig i FC Midtjylland, efter at det tidligere så suveræne førerholds forspring som konsekvens af to tabte kampe i træk er skrumpet ind til to point. I søndagens tidlige kamp skal Ulvene forsøge at komme tilbage på sporet i Randers, hvor værterne endnu har sin første sejr i foråret til gode. Hestene er specialister i at spille uafgjort (11 ud af sæsonens 23 kampe), men sejre er det ikke blevet til mange af (5).

Da de to klubber mødtes i Randers i fjerde runde af denne sæson, endte det med en FCM-sejr på 3-1, men omkring to måneder senere formåede RFC at få uafgjort på den svære udebane i Herning, hvor de lyseblå historisk set har haft det umådeligt svært med én beskeden sejr i 14 forsøg. Den indbyrdes statistik i Randers er helt lige med tre sejre til hver, tre uafgjorte og en målscore på 10-10.

RFC viste noget, der nok må siges at være tæt på holdets topniveau i sidste søndags udekamp mod de forsvarende mestre, FC København, og hvis marginalerne havde været med randrusianerne, så var de rejst hjem fra hovedstaden med alle tre point. 

FCM derimod led et choknederlag på eget græs mod rækkens dårligste udehold, FC Nordsjælland. 1-0 endte opgøret i Farum-klubbens favør, og Glen Riddersholms tropper formåede på atypisk vis slet ikke at få sat angriberne i scene. En trodsreaktion fra førerholdet er kravet søndag eftermiddag i Kronjylland.

"I søndags så vi, hvor flot holdet kom tilbage efter en opløftende indsats mod FC København, og vi skal bygge videre på den gode indsats mod FCM. Fokus skal som nævnt være nøgleordet, men vi skal også op på det rigtige energiniveau med koncentration og holdarbejde", siger RFC-træner Colin Todd (billedet herover), der søndag vender tilbage på bænken efter at have gennemgået en såkaldt bypass-operation, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Alle hold, der kommer til Randers, ved på forhånd, at de har 90 svære minutter foran sig, når kampen fløjtes i gang, og sådan skal tilfældet også være for FCM".

Fire af de seneste otte indbyrdes opgør mellem RFC og FCM er endt uafgjort, og med tanke på hjemmeholdets evne til at deltage i pointdelinger i denne sæson giver det god mening at sætte sine penge på X'et til odds 3.40. Mens RFC endnu ikke har holdt buret rent i år, er det kun blevet til ét clean sheet til FCM, så vi anbefaler i samme ombæring et sats på mål til begge hold, hvilket giver odds 1.73. 1-1 er vores bud på kampens resultat, og det kaster odds 6.75 af sig.

Gæsterne har Erik Sviatchenko, Oluwafemi, Izunna og Paul Onuachu på skadeslisten.

Hjemmeholdet må undvære forsvarsspilleren Mads Agesen, der er i karantæne samt de skadede spillere Nicolai Brock-Madsen, Lasse Rise, Johnny Thomsen og Martin Svensson.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
Sats på, at begge hold scorer til odds 1.73