Superligaen: De Hvide og de blågule deler byttet i Aarhus


AGF 2.55 Uafgjort 3.40 Brøndby IF 2.65 (Kickoff søndag 17:00)


AGF og Brøndby kommer med to vidt forskellige oplevelser i ryggen søndag eftermiddag; mens AGF skuffede stort mod oprykkeren Viborg på samme bane sidste runde og tabte 0-1, fik BIF sin første sejr i denne sæson efter otte forsøg, da de blågule hjemme i Brøndby slog OB 2-1.

Så er spørgsmålet, om det kommer til at præge begivenhederne i Aarhus, for De Hvide fra landets næststørste by er det måske mest ustabile mandskab i Superligaen, hvilket holdets resultatstatistik også viser: fire vundne, én uafgjort og tre nederlag.

BIF viste gode offensive takter i hjemmekampen mod OB, ligesom det var tilfældet i 0-0-hjemmekampen mod Randers FC to uger forinden, men holdet brænder stadig alt for mange chancer. Samtidig viser defensiven af og til skrøbelighed, hvilket AGF's hurtige fløje vil forsøge at udnytte søndag.

Sidst de to hold mødtes, var det for tomme tribuner på Brøndby Stadion i april. Dengang kom AGF foran 2-0, men formåede på skammeligste vis at formøble forspringet og endte med at tabe 2-3 på to mål i de døende minutter.

I Aarhus har de to hold rent historisk spillet nogenlunde lige op; 12 gange er det blevet til hjemmesejr, mens syv er endt uafgjort, og 14 har kastet en BIF-sejr af sig. De seneste fem indbyrdes opgør i Aarhus er endt med tre hjemmesejre, én uafgjort og én udesejr - den seneste (0-3).

Det er en meget vanskelig kamp at forudse resultatet af, men uafgjort er bestemt et godt bud til odds 3.40. Brøndby har været svage på udebane i denne sæson, og mod et toptændt hjemmehold, der vil revanchere nederlaget til VFF, får gæsterne det svært. 1-1 eller 2-2 lyder resultattippet herfra.

Hjemmeholdet er uden de skadede Adam Eckersly og David Devdariani. Gæsterne har Frederik Holst i karantæne, mens Ferhan Hasani og Michael Almebäck er skadet.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet