Superligaen: Den sårede tiger fra Farum bider fra sig mod oprykkeren


FC Nordsjælland 1.65 Uafgjort 3.65 Viborg 5.40 (Kickoff fredag kl. 18:30)


Fredag aften fejrer FC Nordsjælland sit 10 års jubilæum, når Farum-mandskabet løber ind til hjemmekampen mod oprykkerne fra Viborg. De forsvarende sølvvindere tænker dog sandsynligvis mest på bare at få vasket 0-4-blamagen fra premierekampen i mandags mod Esbjerg af sig.

Nordsjællænderne går naturligvis ind til kampen som klare favoritter mod et VFF-hold, som FCN sidst mødte tilbage i april 2008. Dengang vandt FCN 5-3 i et brag af en kamp i Farum, hvor Thomas Kristensen (nu FC København) og Martin Bernburg (nu Brøndby) begge blev dobbelte målscorere.

I det hele taget har FCN en flot statistik mod de grønklædte jyder: Farum-klubben har således vundet de seneste seks ligakampe mod VFF med målscoren 20-7. Kun fire gange ud af de i alt 18 indbyrdes møder er det endt med sejr til VFF, og FCN har vundet otte ud af 10 hjemmekampe. 

"Det er en opsat trup, som vil revanchere et håbløst nederlag og en dårlig præstation i Esbjerg. Vi er meget opsatte på, at der skal lukkes af bagi, målene er kommet for let imod os, og vi skal have gang i vores spil. Og så ser vi frem til at spille på hjemmebane igen, det har i lang tid været godt for os at spille i Farum Park, og vi glæder os til at skulle fyre den af", siger FCN-træner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Hjulmand kan glæde sig over, at både Nicolai Stokholm og Morten Nordstrand er til rådighed igen efter henholdsvis karantæne og skade. Særligt Stokholm med sin rutine og gejst var savnet i premierekampen i Esbjerg, og det skulle gerne komme til udtryk mod Viborg, hvor meget veteranmidtbanespilleren reelt betyder for FCN.

Vi forventer ligesom Hjulmand en trodsreaktion fra hjemmeholdet og satser derfor på 1-tallet. Viborg spillede en hæderlig kamp mod Randers (2-2) lørdag, men der er klasseforskel på de to trupper, og alt andet end en sikker hjemmesejr vil være en overraskelse. Vores resultattip er en 2-0-sejr til FCN, hvilket giver odds 8.00.

Hjemmeholdet må dog fortsat undvære Kasper Lorentzen, Søren Christensen, Andreas Laudrup og Kristian Lindberg, der alle er i gang med genoptræning efter skader. 

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder kampen til odds 1.65


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet