Superligaen: Duncan finder nettet mod sin tidligere klub


AGF 2.75 Uafgjort 3.40 FC Midtjylland 2.45 (Kickoff fredag kl. 18:30)
 

Endelig er Superligaen tilbage! Fredag aften skydes sæsonen 2013/14 i gang med kampen mellem de to jyske rivaler AGF og FC Midtjylland. De Hvide og Ulvene sluttede sidste sæson på hver sin side af den kløft på seks point, der kløvede landets bedste række midtover; AGF på syvendepladsen og FCM på sjettepladsen.

Der er som regel masser af mål i ligakampene mellem AGF og FCM: I de seneste seks indbyrdes opgør er der scoret ikke færre end 22 mål - dvs. et målgennemsnit på langt over tre per kamp. I maj vandt FCM således hjemme i Herning 3-2 over AGF i en kamp, hvor forsvarsspilleren Erik Sviatchenko scorede sejrsmålet i de sidste minutter. Sviatchenko har odds 11.00 som målscorer i premierekampen. 

Mens AGF spillede uafgjort 2-2 med oprykkerne fra Viborg i sin sidste testkamp, besejrede FCM nedrykkerne AC Horsens med 4-2 på mål af netop Sviatchenko, Morten 'Duncan' Rasmussen (to mål) og Kristian Bak, og træner Glen Riddersholm garanterer, at Ulvene er skarpe:

"Stemningen er god, taktikken er på plads, fysikken er i orden, og vi er 100 procent klar til at tage til Aarhus for at tage hul på en ny, spændende sæson", siger Riddersholm til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi ved, der venter en svær kamp. Vi plejer at spille tætte opgør mod AGF, som er gode hjemme, men vi har en god fornemmelse af, hvor vi står. Vi ønsker at samle tråden op fra et godt forår, så vi kan få et godt afsæt til den nye sæson".

De historiske tal understreger det ganske lige styrkeforhold mellem de to jyske klubber; i 33 indbyrdes opgør har begge klubber vundet 14, mens blot fem er endt uden vinder. Ud af de 18 kampe, som de to hold har spillet i Aarhus, har hjemmeholdet imidlertid vundet de 10.

Vi tror på, at resultatet af fredagens kamp bliver en pointdeling med mål (god spilværdi i X'et til odds 3.40). 1-1 (odds 6.75) ligner et realistisk resultat, og det var da også sådan, det endte, senest AGF og FCM spillede i Aarhus (november 2012). Vi satser desuden på, at den tidligere AGF-dreng Morten 'Duncan' Rasmussen kommer på måltavlen til odds 2.35.

Hjemmholdet har Jens Jønsson og Mate Vatsadze på skadeslisten, mens gæsterne fra Herning må undvære Tim Janssen, Santiago Villafane, nyindkøbet Eyjolfur Hedinsson, André Rømer, Mads Pedersen og Rilwan Hassan.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
Sats på, at Morten 'Duncan' Rasmussen scorer til odds 2.35 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet