Superligaen: Elmander og Brøndby får ét point med hjem fra Herning


Efter ikke at have været i stand til at besejre FC Midtjylland i otte indbyrdes ligakampe fandt Brøndby IF formlen i den forgangne sæson, der blev afsluttet med to sejre over Ulvene - blandt andet en 1-0-gevinst i Herning. Søndag aften skal de blågule endnu en gang til det midtjyske, og her gælder det sæsonpremieren.

Gennem historien har BIF dog kun vundet fire gange i 21 forsøg på udebane mod FCM, og det er da også hjemmeholdet, der stiller op som lille favorit til odds 2.45.

"Herning er altid et svært sted at spille. FC Midtjylland kommer med stor aggressivitet og har opbygget en flot hjemmebanestatistik", siger BIF's træner, Thomas Frank, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"I tillæg tager de afsæt i en flot sidste sæson, hvor de måske var ærgerlige over ikke at slutte et trin eller to højere, men der var rigtig mange flotte præstationer, som de kan bygge endnu mere på. Det aftvinger respekt".

Thomas Frank kan blandt andet give debut til den gamle kending Johan Elmander, og det skal blive spændende at se, hvordan svenskerens makkerskab med Simon Makienok kommer til at fungere. De manglende mål var én af hovedårsagerne til, at BIF ikke kunne blande sig i top-3 i den forgangne sæson.

FCM's defensiv ser på papiret en del svagere ud end før sommerpausen, efter at målmand Lössl og backen Juelsgård er forsvundet, og det må være en af de primære bekymringer for FCM-tilhængerne.

Der er tale om en kamp, som ingen af holdene kan tillade sig at tabe, og vi satser på en pointdeling mellem to mandskaber, der ser meget lige ud, hvad styrkeforholdet angår. Tre af de seneste seks indbyrdes kampe er endt 1-1, og det også et plausibelt resultat af søndagens sene kamp til odds 6.75.

FCM må undvære de skadede spillere Erik Sviatchenko, Marco Larsen og Eyjolfur Hedinsson.

BIF har Andrew Hjulsager på skadeslisten.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40