Superligaen: Emil Larsen og OB står i vejen for Brøndbys første sejr


Brøndby 2.30 Uafgjort 3.45 OB 2.95 (Kickoff søndag 19:00)


Efter 2-5-øretæven i Herning har Brøndby lignet et hold, der er på vej i den rigtige retning. Den efterfølgende 0-0-hjemmekamp mod Randers FC kunne sagtens være endt med tre point, og i den seneste kamp i Aalborg førte BIF 1-0, da der manglede mindre end 10 minutter af kampen.

Ikke desto mindre gør det ondt på alle folk med BIF-hjerte at se på tabellen i Superligaen, hvor vestegnsklubben frister en tilværelse som nummer sjok med et stort rundt nul ud for antallet af vundne kampe.

Søndag aften får de blågule så besøg af OB, der i den seneste runde prøvede at tabe for første gang i denne sæson. 3-6-nederlaget hjemme mod AGF gjorde naturligvis ondt på De Stribede, der smed en 2-0-føring væk på pinlig vis og faldt helt og aldeles sammen i defensiven.

Odense-klubben ligger ikke desto mindre nummer fem med 10 point for syv kampe, og i Brøndby er man da også helt bevidst om fynboernes styrke:

"OB har bevist et meget højt topniveau, og de kan spille flot, seværdig fodbold. De er ligeledes farlige på omstillinger, hvor Rasmus Falk og Emil Larsen holder tempo og begge kan afslutte fra distancen", siger BIF-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Der er tale om to af Superligaens store profiler, som også er blevet en del af A-landsholdet, så dem skal vi have styr på. Dernæst er OB gode til at få folk med frem, og især Espen Ruud falder i øjnene med blandt andet gode indlæg".

Den absurde sag om Emil Larsens ikke-beståede lægetjek i BIF vil naturligvis fylde en del op til denne sene søndagskamp, og det skal blive spændende at se, om den talentfulde fløj magter at bruge det som brændstof og levere på sit normalt høje niveau.

Sidst de to klubber mødte hinanden vandt BIF 2-1 i Odense på mål af Jens Stryger Larsen (nu i FC Nordsjælland) og Quincy Antipas, men den seneste indbyrdes dyst i Brøndby kastede en 3-0-udesejr af sig. Det er naturligvis noget BIF vil gøre alt for at rette op på denne søndag midt i september.

"Der brænder virkelig en ild i os for at få den første sejr, så ærgerrigheden er i top. Vi brænder for at give vores fantastiske fans en sejr i morgen, for vi oplever en helt unik opbakning. Hvor mange klubber med så entusiastiske fans ville have modtaget så ubeskrivelig, betingelsesløs kærlighed og opbakning kamp efter kamp, selvom sejren endnu ikke er kommet?", spørger Thomas Frank retorisk.

Syv af de seneste 18 indbyrdes ligakampe mellem BIF og OB er endt uafgjort, og vi tror også, at de to klubber holder hinanden i skak søndag aften på Brøndby Stadion. Odds 3.45 må i den forbindelse siges at være ganske attraktivt.

Argentinske Alexander Szymanowski og makedonske Ferhan Hasani kan få debut for hjemmeholdet.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.45


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet