Superligaen: Endnu en uafgjort i vente mellem FC Nordsjælland og Randers FC


FC Nordsjælland 2.15 Uafgjort 3.40 Randers FC 3.30 (Kickoff mandag 19:00)


2-1-sejren på hjemmebane midt i august over AaB har været sæsonens hidtil eneste positive oplevelse for de forsvarende sølvvindere, FC Nordsjælland. Tigrene fra Farum har tabt seks ud af ni kampe og ligger før mandagskampen mod de forsvarende bronzevindere, Randers FC, sidst med sølle fem point.

Farum-klubbens elendige efterår bliver understreget af, at holdet missede chancen for at spille sig i Europa Leagues gruppespil, og i sidste runde tabte de rødgule 0-2 i Haderslev til et SønderjyskE-hold, som FCN skal kunne byde op til dans.

Ikke desto mindre er det en positiv cheftræner, der ser fremad mod en mandagskamp, der må og skal kaste en sejr af sig, hvis ikke FCN vil isoleres yderligere i bunden af Superligaen:

"Vi skal i egen hule være aggressive og spilstyrende og være meget opmærksomme på deres omstillinger. Jeg føler, vi er på rette vej, og jeg tror rigtig meget på det her hold. Der har været en fantastisk reaktion efter SønderjyskE, stor ros til hele gruppen", lyder den optimistiske melding fra FCN-træner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Hjulmand kan også finde optimisme i den indbyrdes statistik mod Hestene fra Randers FC. I 12 kampe i Farum Park har FCN endnu aldrig tabt til RFC; seks sejre og seks uafgjorte er facit.

Kun én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør er det lykkedes RFC at tage alle tre point; det var i en 4-0-sejr i Randers i marts 2011.

Seks ud af de seneste ni indbyrdes ligaopgør er desuden endt med pointdeling. X'et er blevet resultatet i de seneste tre kampe mellem FCN og RFC, og vi tror, at de to klubber spiller lige op endnu en gang denne sidste dag i september.

Randers FC har ikke været sprudlende på fremmed græs i denne sæson, hvor Colin Todds tropper har statistikken 1-2-1 og en beskeden målscore på 5-5. Holdet har ikke vundet på udebane siden begyndelsen af august, men fik en flot 3-2-hjemmesejr i den seneste kamp mod AaB.

FCN har Morten Nordstrand, Kasper Lorentzen, Andreas Laudrup, Oliver Thychosen og Joe Sise på skadeslisten

Hjemmeholdet har midtbanemanden Anders Christiansen i karantæne, mens det samme gør sig gældende for gæsternes Adama Tamboura.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet