Superligaen: Esbjerg rider videre på vesterhavsbølgen mod SønderjyskE


Esbjerg 1.90 Uafgjort 3.45 SønderjyskE 4.05 (Kickoff søndag 14:00)


Esbjergs Europa League-helte stiller op som store favoritter i søndagens tidlige kamp på hjemmebane mod SønderjyskEs evige outsidere. Ikke desto mindre har de lyseblå fra Haderslev vundet de seneste syv ligakampe mod EfB.

Fem af de seneste syv indbyrdes opgør er faldet ud til SønderjyskEs fordel med en margin på ét mål, men ikke desto mindre er der tale om en ganske usædvanlig statistik, der understreger Haderslev-klubbens status som en vaskeægte ond ånd for de blåhvide vestjyder.

"SønderjyskEs spilsystem er et andet, end vi er vant til, og det har vi forsøgt at forberede os på. Vi skal have tilstrækkelig bevægelse i spillet, så vi kan lirke deres defensiv op, og så skal vi tage os i agt ved omstillinger og standardsituationer", siger EfB-cheftræner Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg vandt overbevisende 3-1 på udebane mod oprykkeren FC Vestsjælland i mandags og ligner i det hele taget et mandskab, der er på vej fremad. Med en sejr over SønderjyskE søndag kan EfB for en stund komme inden for en rækkevidde af blot fire point af førerholdet, FC Midtjylland.

Hjemmeholdet vandt senest 2-0 over kriseramte FC Nordsjælland og beviste dermed, at skader og karantæner ikke er noget, man bør bekymre sig det store om. Det bliver dog en helt anden og meget vanskeligere opgave søndag på udebane mod EfB, der er et af Superligaens bedst spillende hold.

Vi satser på hjemmesejren til EfB, der har lavet hele 11 mål i sæsonens fire hjemmekampe. SønderjyskE derimod har haft meget svært ved at score på udebane i denne sæson med beskedne fem mål i fire kampe på fremmed græs.

Esbjerg er stadig uden Mohammed Fellah.

Gæsterne har Daniel Christensen i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at Esbjerg vinder til odds 1.90 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet