Superligaen: Esbjerg tryner oprykkere endnu en gang


FC Vestsjælland 3.40 Uafgjort 3.40 Esbjerg 2.10 (Kickoff søndag 14:00)

Vi har rundet den 11. runde af Superliga-sæsonen, og det betyder, at holdene skal op imod klubber, som de allerede har mødt én gang før i sæsonen. Esbjerg står over for oprykkeren FC Vestsjælland for anden gang på under en måned i den tidlige søndagskamp (endnu en gang i Slagelse), og her er det ikke for meget at sige, at Ove Pedersens mandskab har revanche til gode.

3-0 kom EfB foran i første halvleg, før FCV fik pyntet på pausestillingen. Vikingerne var dog ikke i stand til for alvor at true vestjyderne i anden halveg og dermed endte det første møde mellem de to klubber nogensinde med en overbevisende sejr til EfB.

Mens FCV ikke har vundet i de to mellemliggende ligaopgør, er det blevet til én sejr og senest ét nederlag for Niels Frederiksen & Co. 1-3-nederlaget på hjemmebane til OB før landsholdspausen kom som en stor overraskelse for mange, og de blåhvide vil gøre alt for at rejse sig søndag.

EfB har kun tabt ét af sine seneste fem ligaopgør, så der er ikke noget at sige til, at holdet stiller op som klar udebanefavorit mod et hold, der kun har formået at lave seks mål i fem hjemmekampe i denne sæson. I den kontekst må det dog siges at være ret imponerende at have en hjemmebanestatistik på 2-1-2.

Det har ikke været lige imponerende, hvad EfB har lavet på det seneste, men vi tror, at gæsternes trup beviser sit værd mod et FCV-hold, der har scoret under halvt så mange mål (12) som vestjyderne (25) i sæsonens første 11 runder. Det bliver næppe prangende, men gæsterne hiver sejren hjem.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at EfB vinder til odds 2.10


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet