Superligaen: Esbjergs angrebsbølger drukner skrøbelige OB


Esbjerg 1.90 Uafgjort 3.45 OB 4.05 (Kickoff søndag 13:00)


Fra 2007 og frem til 2011 var Esbjerg et hold, som OB havde fuldstændig styr på; 14 indbyrdes kampe blev det til uden nederlag til OB i den periode. I sidste sæson vandt De Stribede ganske vist 3-0 på hjemmebane over EfB, men vestjyderne smadrede fynboerne to gange på eget græs med henholdsvis 3-0 og senest 6-2.

I det hele taget er der tale om to hold med vidt forskellige udviklingskurver. Mens EfB pt. ligger nummer to, leverer flot fodbold og spiller Europa League, roder OB rundt lige over nedrykningsstregen og har ikke vundet i de seneste fire ligakampe.

Det kan derfor ikke undre, at Niels Frederiksen & Co. stiller op som klare favoritter i søndagens tidlige kamp på et stadion, hvor de blåhvide vestjyder i fem kampe har banket 15 kasser ind og kun indkasseret fem scoringer. Senest bankede klubben SønderjyskE 4-1.

OB fik efter tre nederlag i træk endelig point i den forgangne runde - og det var endda mod ligaens suveræne førerhold, FC Midtjylland. 1-1-resultatet giver selvfølgelig fynboerne et boost, men der skal snart tre point på tavlen, hvis holdet for alvor skal rykke i tabellen.

Vi tror ikke, at det bliver søndag, at skuden vender for Troels Bechs mandskab. Esbjerg er et af de sværeste steder at spille i Superligaen, og EfB har pt. så mange strenge at spille på, at det er vanskeligt at finde et dansk hold, der kan dæmme op for de vesterhavslignende bølger, klubben er så dygtig til at sende afsted mod sine modstandere. Hjemmesejr!
 

Spilforslag:
Sats på, at EfB vinder til odds 1.90


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet