Superligaen: FC København hiver sejren hjem i Aarhus


AGF 4.45 Uafgjort 3.50 FC København 1.78 (Kickoff søndag 17:00)


Søndag eftermiddag skal vi i Aarhus være vidner til et opgør mellem to klubber, der sluttede efteråret af i henholdsvis dur og mol; mens de forsvarende mestre, FC København, vandt de sidste tre ligakampe i 2013, fik AGF kun et enkelt point i sine sidste fire sidste opgør i Superligaen.

Peter Sørensen håber, at tavlen er visket ren - i hvert fald i hovedet på spillerne, der virkede modløse og uden tro på tingene i de sidste to kampe på udebane mod henholdsvis OB (1-4) og FC Midtjylland (0-3).

Ståle Solbakken (billedet herunder) derimod skal med den hjemvendte topscorer Andreas Cornelius som galionsfigur forsøge at holde den kurs, nordmanden udstak efter sit trænercomeback i hovedstadsklubben - en kurs, som Løverne (og sandsynligvis en hel del andre) tror på, vil føre dem til endnu en mesterskabstitel.

Da de to hold mødtes i Parken i femte spillerunde, endte det med en 1-1-pointdeling, men selvom det var et ganske andet og mere tamt FCK-mandskab dengang, så er uafgjort ikke noget uvant resultat mellem klubberne fra landets to største byer; seks af de seneste otte indbyrdes ligakampe er således endt uden vinder (fire gange 0-0 og to gange 1-1).

Mens hjemmeholdet slås for at lægge afstand fra nedrykningsstregen, der før forårspremieren er tre point væk, er alt andet end point på kontoen uacceptabelt for gæsterne, hvis mission det er at lukke hullet på seks point op til FCM.

FCK viste klassen i den netop overståede Atlantic Cup i Portugal, som københavnerne vandt med tre sejre ud af tre mulige og uden at indkassere så meget som ét mål. AGF vandt sin sidste træningskamp 2-1 over georgiske FC Zestafoni - et opgør hvor cheftræner Sørensen især erklærede sig tilfreds med den defensive organisation.

Vi forudser en hård fight i Aarhus, hvor gæsterne i sidste ende trækker sig ud som vindere. Vi kan ganske enkelt ikke forestille os, at hjemmeholdets defensiv kan holde stærke og alsidige københavnske offensivspillere som Jørgensen, Cornelius, Gislason og Vetokele fra fadet. 2-1 i mestrenes favør ligner et realistisk resultat til odds 9.00.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FC København vinder til odds 1.78
 


Klik her for at se Unibet TV's optakt til kampen i Aarhus!