Superligaen: FC København får vigtig sejr i Farum mod FC Nordsjælland


2-2-resultatet på hjemmebane mod Esbjerg var en streg i regningen for de forsvarende mestre fra FC København, der med AaB's nederlag til Randers FC pludselig lugtede blod, og nu skal man vist være mere end dedikeret FCK-fan for at tro på et forsvar af mesterskabet i denne sæson.

I søndagens sene kamp skal Løverne en tur til Farum, hvor de forsvarende sølvvindere venter i form af FC Nordsjælland. Med 25 point på eget græs er FCN det fjerdebdste hjemmehold i Superligaen, og kun AAB har lukket færre mål ind foran eget publikum end FCN's 12.

De forsvarende mestre fra hovedstaden har ikke ligefrem været imponerende på fremmed græs med en resultatstatistik, der lyder på 4-5-4. FCK vandt dog sin seneste udekamp 1-0 i Slagelse mod FC Vestsjælland.

"Når man møder det mest vindende hold i det seneste årti og holdet med det største budget og dermed vel også de bedste spillere, så er det da specielt. Som fodboldspiller glæder man sig da altid til at måle sig med de bedste", siger FCN's anfører Nicolai Stokholm til klubbens hjemmeside.

Kigger vi på de seneste fem indbyrdes opgør i Superligaen, har det været svært for FCN mod FCK; fire FCK-sejre er det blevet til, mens en enkelt er endt uafgjort. I det hele taget har FCN haft det mere end svært mod Løverne i Superligaen; kun fem ud af 35 indbyrdes opgør er endt med sejr til Tigrene.

FCN ligger midt i tabellen uden det store at kæmpe for, og vi satser på, at mestrenes tørst efter point i toppen af rækken gør forskellen i sidste ende og skaffer sejren til FCK, hvilket giver odds 2.15.

FCN har Andreas Laudrup, Kasper Lorentzen, Joe Sise og Søren Christensen på skadeslisten.

FCK er uden Olof Mellberg, Youssef Toutouh og Nicolai Jørgensen.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at FCK vinder kampen til odds 2.15