Superligaen: FC København holder hovedet koldt mod sensationsholdet Hobro


Onsdag aften spillede FC København sig på imponerende vis videre til Champions League-playoff-runden med en 2-0-sejr på hjemmebane mod ukrainske Dnipro. Fire døgn senere venter der de forsvarende sølvvindere end noget andet opgave, når oprykkerne fra Hobro kommer på besøg. Alt andet end en hjemmesejr vil kort sagt være en sensation.

Sensationer er nordjyderne dog mænd for at skabe - som i den forgangne weekend, da HIK på hjemmebane løb Brøndby over ende og sejrede 2-0. Denne gang vil lægterne dog ikke hjælpe Hobro-spillerne frem, men snarere forsøge at kyse dem.

"Det er en kamp, som vi skal vinde, og vi skal i hvert fald gøre det bedre end sidst mod FC Vestsjælland (2-2, red.), efter vi havde spillet en europæisk kamp. Vi er på hjemmebane denne gang, og det håber jeg, bliver den afgørende faktor" siger Bashkim Kadrii til FCK's hjemmeside og fortsætter:

"Man må giver Hobro noget kredit. De har seks point og ligger i toppen af tabellen og har gjort det rigtig godt. Men som sagt er vi på hjemmebane, så vi skal have tre point i den kamp. Vi skal køre på fra start, vi skal styre kampen og tage initiativet. De skal ikke have lov til at spille deres spil, så skal det nok gå".

Kadrii og resten af FCK-holdet viste onsdag mod Dnipro, hvilken styrke mandskabet har på hjemmebane, og selvom Hobro bestemt ikke skal undervurderes, så tror vi, at Løverne - i modsætning til Brøndby i sidste weekend - har, hvad der skal til for at spille sig uden om HIK-spillerne og holde på bolden. 2-0 til odds 7.00 er vores resultattip.

FCK må undvære Andreas Cornelius, Christoffer Remmer, Rurik Gislason og Kris Stadsgaard.

Ingen af klubberne har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at FC København vinder kampen til odds 1.33