Superligaen: FC København og Randers spiller lige op i nationalarenaen


FC København og Randers FC skal søndag aften forsøge at udnytte pointtab fra FC Nordsjælland og Hobro til at tage et hop op i tabellen; mens hjemmeholdet, FCK, med tre point vil komme à point med netop RFC på tredjepladsen, vil gæsterne med en sejr lægge sig på andenpladsen i landets bedste række.

Københavnerne har ikke haft det nemt mod randrusianerne de seneste fire kampe, hvor det ikke er lykkedes Løverne at besejre de lysblå. De seneste to kampe er endt 1-1, mens RFC overraskende vandt 3-1 i Parken i august sidste år. Den seneste hjemmesejr til FCK over Hestene ligger således næsten to år tilbage i tiden (2-0).

Der er med andre ord ikke umiddelbart nogen grund til, at FCK'erne går på banen som relativt store favoritter med odds 1.85. Selvom københavnerne har vundet de seneste to hjemmekampe (1-0 mod Brøndby IF og senest 2-1 mod Esbjerg), er det allerede blevet til to nederlag på eget græs i denne sæson. Søndagens gæster fra Kronjylland har vundet to udekampe i sæsonen og har kun tabt én gang på fremmed græs.

Det er desuden et hårdt slag for Ståle Solbakken, at Bashkim Kadrii er ude resten af efteråret med en skade. Den tidligere OB'er har på det seneste været de hvidklædtes bedste offensive kort, og det er derfor påkrævet, at spillere som Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen leverer bedre præstationer, end det har været tilfældet hidtil i sæsonen.

RFC er ubesejret i de seneste fem ligakampe, men har spillet uafgjort i de seneste to. Særligt defensiven har været i topklasse hos de lyseblå kronjyder, der har holdt buret rent i de seneste fire optrædener. Fremme på banen står det straks mere skidt til, og RFC har scoret næstfærrest mål i Superligaen i denne sæson (9).

Vi tror på en målfattig uafgjort i Parken søndag aften. 0-0 og 1-1 er vores resultattips til henholdsvis odds 9.50 og 7.00.

Hjemmeholdet har Mikkel Wohlgemuth, Kris Stadsgaard, Bashkim Kadrii, Pelle Nilsson og Christoffer Remmer på skadeslisten.

Randers FC har Mads Fenger i karantæne.

1, X eller 2?
Sats på, at

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Superligaen!