Superligaen: FC Midtjylland udnytter AaB's fejltrin på hjemmebane mod FC Vestsjælland


Efter 0-2-nederlaget til OB lader det til, at mesterskabskandidaterne fra FC Midtjylland har hevet sig selv op ved hårrødderne; de rødsorte fra Herning har ikke tabt i de tre efterfølgende kampe, der bortset fra sidste rundes 0-0'er i Esbjerg har kastet klare sejre af sig.

Søndag er FCM tilbage foran egne tilhængere, og her er modstanderen FC Vestsjælland, der bortset fra 0-1-nederlaget til de forsvarende mestre fra FC København er ubesejret i fem ligakampe.

"Det bliver en kamp, hvor vi skal evne med bolden at nedbryde en dygtigt organiseret defensiv. Det kræver bevægelse og en masse løb uden bold. I vores forsvarsspil skal vi tænke hurtigt i vores genpres og være dygtige til at løbe retur", siger cheftræner Glen Riddersholm til FCM's hjemmeside.

FCM er det mest målscorende hold på hjemmebane i Superligaen (28 mål i 15 hjemmekampe), og det skal blive spændende at se, hvordan favoritterne reagerer mod et kompakt og yderst solidt udehold, der har lukket færrest mål ind på udebane af holdene i den nederste halvdel af rækken (18 i 14 udekampe).

Det er endnu ikke lykkedes for FCV at besejre FCM i Superligaen; to gange har de to klubber mødt hinanden, og her er det endt med et 2-2-resultat i Herning samt senest en 1-0-sejr til Ulvene i Slagelse.

Med AaB's 0-2-nederlag til Esbjerg lørdag har FCM en unik mulighed for at spille sig tilbage i mesterskabsstriden. En sejr vil betyde, at Herning-klubben blot er to point efter nordjyderne med tre runder tilbage, og vi satser på, at Glen Riddersholm får sat sine spillere tilstrækkeligt op til at levere det nødvendige mod de kompakte, men alt andet end farlige gæster fra Vestsjælland.

Gæsterne har Peter Nymann i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder til odds 1.57